Quantic Dream: hamarosan jó hírekkel szolgálunk

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A Quantic Dream a Twitteren jelezte, hamarosan remek hírekkel jelentkeznek, ugyanis hivatalosan is bejelentik, mikor mutatkozik be a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls PlayStation 4-es változata.

Még az idei E3-on jelentette be a Quantic Dream, hogy mindkét korábban megjelent PlayStation 3-exkluzív kalandjátéka ellátogat PlayStation 4-re. Az akkori bejelentésből mindössze annyi derült ki, hogy a Sony új konzolján akár digitális és dobozos változatban is beszerezhető lesz majd a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls. 

A költöztetés egyéb részleteiről viszont egészen idáig nem érkezett érdemi információ. Ez hamarosan megváltozik, a stúdió ugyanis a Twitteren jelentette be, hogy hamarosan lerántják a leplet a PS4-es változatok pontos megjelenési dátumáról. 

47.
47.
Köszi hogy beletörölgettek a kommentjeimbe és így semmi értelme az egésznek!
Olyan kurva nagy gond egy-két gif vagy smile?? ez a legnagyobb gondotok??

Szopjatok le egy vagon néger faszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na mostmár törölhettek geci náci banda.....................
44.
44.
Ooorky
#43: Mivel ezek nem játékok, hanem wank-szimulátorok, ezért jól megasszontad.
43.
43.


Én is szeretnék ennek a húgyagyú bandának (akik egy percet se játszottak egyik játékkal sem,csak youtube.videókra fappolnak) linkelni valamit... megjegyzésmegjegyzésmegjegyzésmegjegyzés
42.
42.
Macifasz
#38: Akkor linkelek neked olyan tube gamereket, akiket nem fizetnek, és dicsérik mindkét játékot. ;-) Plusz ennyi erővel miért ne fizethetnének valakit azért, hogy direkt szidja az adott játékot? Filmeknél is láttunk már ilyet, ugyan úgy működhet játékoknál is. ;-)
41.
41.
Ooorky
#39: 10 percig gondolkoztam, hogy a Human Resource-hoz miért kell emberség, aztán leesett, hogy a Heavy Rain-re gondol a kolléga... Állítólag a Twillight sztorija is megérinti az embert ha eléggé fogyatékos hozzá.

Bármily szomorú egy felnőtt, önálló véleménnyel rendelkező ember vagyok, aki nem áll be dicsőíteni valamit csak azért mert mások azt mondták.
Rengetegszer fordult már elő velem, hogy jobban szórakoztam kisebb cégek 60-70%-ra értékelt játékaival, mint az agyonhype-olt szarokkal.
39.
39.
kamgecam
#38: "Ha valamit szidnak az valódi vélemény"....
Sajnos azért tart ott a világ ahol tart mert a középszerű emberek,a többség valóban így gondolkodik,illetve nem is gondolkodik.Elég embertelen egy hozzáállás.

A HR-hez kell rendelkezzél emberséggel hogy megérintsen.
Ezért azt feltételezem hogy jobb esetben azért írsz ilyeneket mert még fiatal vagy heves,meggondolatlanul lázadsz,ha így van az nem is baj sőt ez a normális majd kinövöd lehiggadsz és sok minden átértékelődik az életedben.
Viszont ha ez a kijelentés egy érett felnőtt férfitól való akkor az őszintén elszomorító.
38.
38.
Ooorky
#37: Pénzért bármit dicsérnek, innen lehet tudni, hogy ha valamit szidnak az valódi vélemény.
37.
37.
Macifasz
#32: Ezek tudod mennyit érnek...ennyi erővel én meg belinkelhetnék egy olyat, amiben dicsérik őket. ;-)
32.
32.
Ooorky
Hallgassuk meg mit mond a Mester:

https://www.youtube.com/watch?v=cj_Nrx0kQ34
https://www.youtube.com/watch?v=xiaB8XJqyLs

Ahhoz persze, hogy valóban élvezzük ezeket a videókat, kell egy bizonyos fokú tudás, mert piacon vett nyelvvizsga kevés...
30.
30.
kamgecam
Tyű!!! Ennek a hírnek nagyon örülök Heavy Rain kedvenc játékom volt előző gen-be.
Ott éltem át először milyen lehet apának lenni.Igazából olyan a HR a játékok között mint pl a Bűn és bűnhődés a ponyvaregények között.Ereje abban van, hogy elképesztő erővel vonja be a játékost a történetbe, főleg érzelmileg, mint a legjobb filmek esetében. Hol aggódunk, hol izgulunk, hol magunk is kétségbe esünk. A minket érő emocionális hatások eszméletlenül széles skálán mozognak, és olyan játékélményt biztosítanak, amire eddig nem nagyon akadt példa.
Ahhoz persze, hogy valóban élvezzük ezt az atmoszférát, kell egy bizonyos fokú érettség....(amivel látom a kommentelők közül nem mindenki rendelkezik...)A HR nem gyerekprogram, s nem csak a véres jelenetek miatt kell rá a 18-as karika hanem azért is, mert kell egy bizonyos kor,érettség ahhoz, hogy értsük a szereplőket ért hatásokat, és a rájuk válaszoló reakciókat és azt a komplex és gazdag kapcsolatot ami apa és fia között lehetséges.

http://www.gamekapocs.hu/cikk/1325/heavy_rain
29.
29.
Macifasz
#27: Egyikkel se játszott ez 100%. Minden mondatáról lerí, hogy max megnézett pár gameplay vidit a tubeon, de azt is max úgy, hogy bele-bele pörgetett. Azt aláírom, hogy a Beyond Two Soulsban ténylegesen kevesebb játékmenet van, de a Heavy Rainben pont, hogy nem.
28.
28.
NECROSMOKE
Látom zajlik az élet rendesen. Ez it soha nem változik :D
27.
27.
LAZLOW20
#24: Gondolom a Heavy Rain-el még nem játszottál?Lehet hogy nem javitja a reflexedet meg a helyzetfelismerö készségedet, de attól még nem gagyi.
26.
26.
Ooorky
#25: Zseniális :D

Adnék egy Like-ot ha lenne.
20.
20.
kopic
#12: menj vissza codozni, ott sikitozhatsz a tobbi 5evessel

:D
19.
19.
Ooorky
#15: Jahh, mindig idehord ilyeneket, mint te.
18.
18.
simi
http://stream1.gifsoup.com/view7/20140829/5099437/ayy-lmao-o.gif
15.
15.
#3: #8megjegyzés


Mindig összefújja a szemetet a szélmegjegyzés
12.
12.
captain planet
#3: gagyiaradat... a quantic dream egyike azon keves fejlesztoknek akikre lehet szamitani, h vmi egyedid raknak le. nekem megvan mind2 ps3ra de valszeg megveszem ps4re is. a heavy raint biztos.
menj vissza codozni, ott sikitozhatsz a tobbi 5evessel
11.
11.
kamgecam
#10: sajnos több van belőlük a kelleténél,...olyan szinten sötétek hogy már fáj.
10.
10.
Spectrum
#3: Látom, minden napra jut egy csimpi.
9.
9.
Neo1989
Nekem tetszett, de mivel meg is van így nem kell PS4-re.
8.
8.
Ooorky
#5: "Interaktív" B film, ami ha tényleges film lenne a kutya se nézné meg, de néhány QTE miatt egyből művészi játék...
7.
7.
PS4jacksony
Lassan az egész ps3 as játékot újrajátszatják velünk juj de piszkos munka folyik ilyen még soha nem volt mióta az eszemet tudom....

Most örülnünk kéne de komolyan ???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...