Xbox One - két hét, és itt a visszafelé kompatibilitás

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 27.
  • Megjelenés
Link másolása
A Microsoft bejelentette, hogy melyik nap válik elérhetővé az Xbox One új dashboardja és vele együtt a várva-várt visszafelé kompatibilitási funkció. Már csak bő két hetet kell kibírnunk.

Phil Spencer egy livestream keretei között jelentette be, hogy november 12-én kapják meg az Xbox One-tulajdonosok az új dashboardot és a visszafelé kompatibilitási funkciót.

Az új dashboard New Xbox One Experience címmel fut, és jelentős változásokat hoz az elődjéhez képest. A gyorsabbnak, egyszerűbbnek és Windows 10-barátabbnak ígért rendszert már is kipróbáltuk, itt olvashattok róla egy méretesebb bemutatót.

Ahogy a visszafelé kompatibilitást is teszteltük már. Az érkezése után az Xbox One bizonyos Xbox 360-címeket képes lesz lejátszani, a hivatalos weboldalon találjátok, hogy pontosan melyeket. Noha a Microsoft több mint 100 támogatott játékot ígér a rajtra, a szeptember elején frissített lista még nem túl bőséges: egyelőre a Mass Effect, a Gears of War és a Borderlands tűnik a legnagyobb címnek, de ha minden igaz, a Fallout 3, a Rainbow Six: Vegas két része és a Just Cause 2 is játszhatóvá válik az új konzolon a funkció segítségével.

Minden bizonnyal a következő napokban frissülni fog a lista, és talán a Burnout Paradise is felkerülhet rá: a minap a Criterion megerősítette, hogy az ő autóversenyük is támogatja majd az újdonságot.

9.
9.
dcba
#7: Ha nincs megfelelo szovegertesed, akkor inkabb ne kommentelj. A kollega ur csak azt akarta mondani, h a konzoloknak kene lennie a gaming platformnak aminek semmi masrol nem lenne szabad szolnia csak arrol, h ugy, akkor, azt es annyit jatszol ahogy csak akarsz, erre csak PC-n elerheto az, h akar 30 evvel ezelotti jatekot is jatszhatsz, mig egy ps4-en meg a tavaly elotti ps3 jatek sem fut, de meg a 15 evvel ezelotti ps1 classics sem. En megertem, h mondjuk esetleg meg jol fogynak az elozo gen-es gepek, de konyorgom, azert a ps1 es ps2 jatekokat igazan jatszhatova tehettek volna, mert azokat mar nem gyartjak, ergo beveteluk nincs mar belole.
8.
8.
kamgecam
Na ez rohadt jó dolog! Gratulálok a normális XO tulajoknak akik nem fikázni járnak a ps hírekhez!
"egy Playstation fan"-amit kurvára nem szégyellek!This is for the Players!
Jó játékot az egészséges önbizalommal rendelkező XBOX játékosoknak akik frusztráció nélkül tudják leírni a véleményüket és büszkék arra hogy XO gamer-ek!!!
7.
7.
westhammer666
#5: Kérlek mesélj arról, hogyan játszol PC-n Last of Us-t vagy God Of Wart...
6.
6.
Falcon
codokat várom pa4-re de lassan már inkább viszaveszek egy ps3-at hogy játszhassak a mw1-2-3 és bo2vel ......
de ha megteszem tuti jőn a hir hogy remeastelik őket akkor mg bukta van
5.
5.
Stranger
Hihetetlen, hogy ez nem egy alap fícsör... Mindig olyan erős konzolt kellene kidobni ami az előző gent tudja emulálni legalább olyan grafikai szinten mint ahogy az natívan futott. Vicces azt a pár címet olvasni. Elvileg a konzolnak kellene a nagy géming platformnak lenni, erre csak PC-n lehet bármivel játszani.
4.
4.
anarchoid
now 12 ? :) en mar akkor pc-n nyomom a F4 -et .. le se szarom az uj dashboardot vagy decemberig ;)
3.
3.
Ez tényleg jó dolog, PS4-en is szívesebben láttam volna valami ilyesmit a fizetős Playstation Now helyett...
1.
1.
maros1977
Ps tulajdonosként kalapot emelek!példát vehetne a sony!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...