Rocket Leauge - nyolcmillió játékos nem tévedhet

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 3.
  • Érdekesség
Link másolása
A Psyonix a Twitteren jelentette be, hogy az eddig PC-re és PlayStation 4-re megjelent Rocket Leauge már nyolcmillió játékosnál tart. Nem meglepő, hogy ismét felröppentek azok a pletykák, miszerint Xbox One-ra is készül a játék.

Ugyan a PlayStation Plus-tagok számára ingyen elérhető volt a Rocket Leauge, még ennek ismeretében is elismerésre méltó, hogy már nyolcmillió aktív játékosnál tart a PC-re és PlayStation 4-re bemutatott cím.

Ennek tudatában pedig nem meglepő, hogy a fejlesztőcsapat más platformokra is szeretné elkészíteni a játékot. Most megint az Xbox One-os változatról pletykálkodnak, a tajvani korosztálybesorolásért felelős oldal honlapján ugyanis felbukkant hozzá egy adatlap - amit később töröltek is. Ez amúgy teljesen egybecseng a stúdió terveivel.

6.
6.
markoci555
Hát pl Biebert is több millióan szeretik, én mégsem... ezzel a játékkal is így vagyok. Nézegetem nézegetem, de még kipróbálásra sem tudom elszánni magam. Guns of Icarus-t próbáltam ki pár hete de bezzeg ott ki volt halva az egész... :(
5.
5.
Sischo
#3: 1-2 óra latt én is meg szoktam unni, de ha összeadom azt a sok 1-2 órát akkor szerintem már 100-200 óránál járhatok. Mindig megfogadom magamban, hogy nem játszok többet, mert nem haladok a többi játékkal :D
4.
4.
shatterhand
Hihetetlen mekkora sikere van pedig kb 5éves játék ps3on.
3.
3.
Megunhato par ora alatt nekem, de mindig vissza tudok terni hozza egy-ket meccsre kesobb, ingyen nagyon megerte!
2.
2.
mestermagyar
#1: Bármennyire is megunhatatlan, a változatossághoz még kell jönnie egy két kiegnek.

Az indító mindössze egy map volt skinekkel, pár nagyon hasonló járművel és egyetlen játékmóddal. Ez minden csak tartalom nem.

Sajnos én is be fogok kockulni amint kijön linuxra. :D
1.
1.
Yanez
Helyes! Pofátlanság lenne az X tulajokat kihagyni egy ekkora mókából. Nem is értem miért nem jött egybôl rá, hiszen semmilyen exkluzivítási licenc nem tartotta ôket vissza.

A játék a megunhatatlan kategória domináns tagjai közé sorolható, ez nem vitás. Az pedig csak hab a tortán, hogy állandóan jönnek a plusz tartalmak, így az abszolút kemény rajongók sem panaszkodhatnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...