Tom Clancy-játékok a heti Humble Bundle-ben

Az egyik legnépszerűbb ajánlatát hozta vissza a Humble Bundle - a Ubisoft-féle Tom Clancy-játékokat vásárolhatjuk meg nagyon jó áron. Egy dolcsiért már többek között a Rainbow Six: Vegast is elvihetjük.

A Humble Bundle heti ajánlatában ezúttal Tom Clancy-játékokat vásárolhatunk meg akciós áron. A csomag már elérhető volt pár hónappal ezelőtt, azonban a nagy sikerre való tekintettel egy hétre visszahozták.

A szokásoknak megfelelően ezúttal is mi döntjük el, mennyit fizetünk, és eszerint kapjuk meg a különféle csomagokat. Ubisoftos játékok lévén a címeket Uplayen kell majd aktiválni, és ha valamelyik már meglenne, azt elajándékozhatjuk. Nem árt sietni, mert az akció már csak 4 napig érthető el. Íme, a különféle csomagok:

  • 1 dollárért a Rainbow Sixet, Rainbow Six 3-at, Rainbow Six Vegast, Splinter Cell: Chaos Theoryt, valamint az eredeti Ghost Recont kapjuk meg.
  • Az eddigi befizetések átlagos összegének megfelelő pénzért a Rainbow Six Vegas 2-t, a Splinter Cell első részét és a Splinter Cell: Convictiont is elvihetjük, valamint a The Division bétájához is kapunk hozzáférést.
  • 10 dollárért Splinter Cell: Blacklist és a Ghost Recon: Future Soldier is a könyvtárunkban landol.
6 komment - szólj hozzá!