Egyjátékos kampánnyal jön a Titanfall 2

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 8.
  • Hír
Link másolása
A Titanfall írója interjút adott a Forbesnak, és meglepően sokat fecsegett a játék folytatásáról. Mint mondta, az új rész egyjátékos kampánnyal érkezik, és egy TV-sorozat is készülhet hozzá.

Jesse Stern, amellett, hogy több NCIS-epizódon és Call of Dutyn is dolgozott, maga is elhagyta az Infinity Wardot a Respawn Entertainment kedvéért. A Titanfall munkálataiban már vezető íróként vett részt, így ha valakinek, neki biztosan hihetünk Titanfall 2 témában.

Márpedig Stern meglehetősen sokat beszélt a folytatásról a Forbesnak. Mint mondta, a Titanfall 2 fejlesztésébe 2014 végén vágtak bele, a játék pedig az idei év végén, vagy 2017 elején kerülhet boltokba - pont úgy, ahogy az Electronic Arts azt már leszögezte az üzleti jelentésében. Stern szerint az új Titanfall "még jobb lesz" azáltal, hogy immár multiplatform játéknak készül, és nem csak PC-re és Xboxra jelenik meg, mint az első rész.

A legérdekesebb infó talán, hogy Stern megerősítette, egyjátékos kampánnyal érkezik majd a játék. "Az első rész nagy hibája volt, hogy nem tudtuk elmondani, hogy ki a játékos, és kik veszik őt körül. Megvolt minden válasz, csak nem állt módunkban felfedni őket." Stern szerint a folytatás története az amerikai függetlenségi háború és a polgárháború űrbéli változatára emlékeztet majd, azt képzelték el, hogy a jövő emberei hogyan hódítanak meg egy új bolygót, és milyen lesz a következő nagy háború. "A Titanfall 2-ben sok jelenet lesz, ahol a tudomány találkozik a mágiával, mégis, a történet földhözragadt, mocskos, emberi és valóságos lesz."

Stern emellett azt is kikotyogta, hogy a Lionsgate közreműködésével egy TV-sorozat is készül a Titanfallhoz, erről a mellékágról azonban már nem árult el részleteket.

16.
16.
Aanash
Az lenne a legjobb ha a single és a multi rész is jó lenne egy játékon belül:)
Resistance 3, Killzone 3, Warhammer: Space Marines...szerintem ezeknél mindkettő fasza volt:)
14.
14.
Neo1989
#1: Én így már megfogom venni, és a "nincs sinlge"-re ott van a Rise of the Tomb Raider.
Multi nincs benne mégis két pofára zabálják a népek.
13.
13.
Caleon
#9: Neked nem hiányzik, hogy a Battlefronthoz nincs single?????!!!!444443!!!4
11.
11.
Codehook1337
Mai napig tobb ezren toljak xoneon neha en is...
10.
10.
Giggsy
#9: Az egyszer végigjátszod, azt kész egyszemélyes kampányokat úgy hívjuk, hogy szar egyszemélyes mód.
Másrészt pedig tudod sokan vannak úgy, hogy a játékkal a szórakozás öröméért akarnak játszani, és nem kíváncsiak arra, hogy a multiban sorra kapják a headshotokat olyanoktól, akik nem heti 5-10, hanem napi 6-8 órát töltenek a játékkal. A multiknak ráadásul egy-két kivétellel (az FPS-ek esetében kivétel nélkül) nincs normális sztorijuk, így aki szeretne átélni egy sztorit, a multi annak sem jó. Az FPS-eket nézve ráadásul még az is ott van, hogy aki nem a run and gun híve, az hacsak be nem lép egy normális klánba (ami elvár némi olyan elköteleződést, amire nincs mindenkinek ideje) nem is álmodhat taktikus, valósághű harcról (ne legyenek illúziód, a public szerverek nyílt meccsei köszönőviszonyban sincsenek a valósághű harccal)
Szóval kismillió oka van annak, hogy sokakat hidegen hagy a multi.
9.
9.
atesz89
Mindenki ragaszkodik az egyszemélyes módhoz, de nem értem miért? Egyszer végigjátszod aztán annyi volt. Én első hozzászólásomba nem arra gondoltam h senki nem csinál singlet valamit félreértettél sajnálom. Titanfall, Battlefront pl ezekben nincs single , annyira nem is hiányzott. A Titanfall 1-et meg azért hagyták abba sokan, mert nem sok pálya volt alapból ahhoz képest h multi cím, meg a játékmódok sem sikerültek valami jól amiket, kitaláltak. Last titan és a többi. A Titanfall első részében új source engine volt sztem nem a 10 éves. De a codnál szebb volt, én próbáltam a bétát és megvettem már egyből mert azt tetszett, viszont a teljesben nem sok tartalom volt. Hiányoztak még pályák és játékmódok, nagyon kevés titan típus és fegyvertípus volt benn.
8.
8.
McDuff
most is lehet egyedül játszani vele,a szervereken nincsen már senki :D
6.
6.
crytek
#1: Rákurják a denuvo-t azt nem tölti le senki ennyire egyszerű.
5.
5.
crytek
Na végre! Single !!!!!
4.
4.
mestermagyar
#1: Háháháhá ezen jót nevettem. A tört közösségek sokszor jobbak mint az eredetisek.
1.
1.
atesz89
Kíváncsi vok , aki siránkozott a singleért, most meg fogja e venni a játékot. Vagy most majd letölti törtbe hogy végigjátsza és letörölje. Azért nem csinálnak most már singlet mert letöltik végignyomják és törlik, míg a multit már nem nagyon lehet törtben játszani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...