BlizzCon 2016: Megvan a dátum

Tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Blizzard Entertainment házi rendezvénye, a BlizzCon. Idén novemberben is az Anaheim Convention Center ad otthont a konferenciáknak, bajnokságoknak és minden másnak.

November 4-5. között kerül sor az idei BlizzConra az Anaheim Convention Centerben. Mike Morhaime, a stúdió vezérigazgatója szerint 2016 "izgalmas évnek ígérkezik a Blizzard-játékosok számára".

Az eseményen ünneplik a csapat fennállásának 25. évfordulóját, amit minden rajongónak és eSportolónak érdemes lesz követni. Idén is a legújabb Blizzard-játékoké lesz a főszerep, fejlesztők és művészek tartanak előadásokat, lesznek közösségi versenyek, valamint kirakodóvásár is.

A StarCraft II-, a Hearthstone-, a Heroes of the Storm- és a World of Warcraft-világbajnokság döntőit is a BlizzConon rendezik, mint minden évben.

A 200 dolláros jegyeket elővételben lehet beszerezni, két lépcsőben: április 20-án és április 23-án. Ha otthonról követnéd a bulit, akkor a BlizzCon Virtual Ticket lesz a befutó, s persze normál, bárki által követhető streamek is lesznek.

Hamarosan még több információt kapunk a 10. BlizzConról.

2 komment - szólj hozzá!