Guitar Hero MMO készült az Activisionnél

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 19.
  • Gyászhír
Link másolása
Szerencsére azonban sosem készült el, a játék munkálatait akkor állították le, amikor az Activision úgy döntött, ideje pihentetnie a sorozatot. A Hero Worldben egy klub üzemelése lett volna a feladatunk.

A Guitar Hero-sorozat szüneteltetéséről 2011-ben döntött az Activision, miután a Warriors of Rock alcímű részre már a kutya sem volt kíváncsi. Pedig voltak még ötletek a kiadó tarsolyában, erről árulkodik az Unseen64 által megszellőztetett Guitar Hero MMO, a Hero World is:

A Virtual Fairgrounds stúdiójában készülő böngészős játék végül nem látta meg a napvilágot, az elképzelések szerint azonban egy platform lett volna, amely összefogja az összes Guitar Hero-, illetve DJ Hero-játékost. A Hero-játékokból importált vagy újonnan alkotott karakterünkkel egy klubot kellett üzemeltetnünk, amiben a konzolos játékosok (platformtól függetlenül) léphettek volna fel.

Természetesen egy kevés sztori is került az anyagba, a harcot táncpárbajok helyettesítették, a klubunk díszítését pedig a szintén fejlesztés alatt álló Facebook-alkalmazásban is elvégezhettük volna.

Érdekesség, hogy a Hero World állítólag a gyengébb teljesítményű gépeken is remekül futott, és a terheltségtől függően a szerverkapacitást is automatikusan skálázta a rendszer.

A Guitar Hero Live végül tavaly tért vissza, igaz, az Activisionnek ezzel a résszel sem sikerült megrengetnie a játékipart.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...