The Technomancer - hétperces túra a vörös bolygón

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 19.
  • Videó
Link másolása
Vadonatúj előzetest kapott a Focus Home Interactive szerepjátéka, a Marson játszódó The Technomancer. A felvétel ízelítőt ad a karakterkészítésből, a kraftolási lehetőségekből és természetesen a harcból is.

Legutóbb a marsi élet veszélyeire hívta fel a figyelmünket a The Technomancer kedvcsinálója. A mostani ennek megfelelően a játék azon elemeit mutatja be, amelyek azok túlélésében lesznek a segítségünkre, így kóstolót kapunk a karakterkészítésből, a harci stílusokból, a kraftolásból, de a különböző ellenféltípusokat is előveszik a készítők.

A játék június 21-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

8.
8.
PAtr0n
Atmoszféra csillagos ötös eddig. A történet majd kiderül, grafika másodlagos, szerintem eltalálták. Animációk, főleg harc közben: Na itt kicsit húztam a számat. Sajnos nem tudom máshoz hasonlítani csak a Batman szériához, amit nagyon imádok. Az valahogy egy komoly egészet alkot, még akkor is amikor 30 ellenfél van egyszerre. Itt nem folyamatos az egész, és nem érzem azt, hogy valódi interakció van ütések közben, az ellenfelek csúszkálnak a lábukon, és a főhős mindig ugyanazt csinálja. Persze biztos lesznek még képességei, nem akarták mindet lelőni, de én félek ettől a részétől. A Batman a látványos tömegbunyót mesteri fokra emelte, nehéz lesz labdába rúgni mellette. Minden esetre várom a játékot!
7.
7.
PaprikaJancsi
Nem néz ki olyan rossznak, a lények különösen pofásan néz ki.
6.
6.
A Pulyka
Nekem pont a harcrendszer nem tetszik. Sosem voltam sajnos kibékulve ezzel a stílussal, és miért kell már a jovoben elektromos bottal, meg ilyenekkel nekimennem egy nálam 10x nagyobb szornynek, ahelyett hogy valami modern csúzlival cafatokra loném? áhh mindegy.
5.
5.
Chrysh
#1: Így van, minden hibái ellenére abszolút érdekes kis stúdió számomra, várom én is
3.
3.
kastorhun
#1: És hozzátenném hogy ez a csapat nagyon ért a jó harcrendszerhez, az előző két játékuknak nagyon jó harcrendszere volt, Witcher és DS keverékhez tudnám hasonlítani.
Azért látszik hogy a csapat növekszik (szerencsére), a grafika egész szép, igaz nem egy Witcher de nem is lehet ahhoz hasonlítani, azt több mint ezren csinálták, amíg ezt kb 150-en.
1.
1.
kastorhun
Tetszetős játék.
A Mars Wars Logs egész jó játék lett, a Bound By Flame még a jobb lett.
Remélem hogy végre rendes szinkront , és rendes párbeszédeket, és jobb karakterek kapunk, mivel ez a három dolog volt az előző két játékuk legnagyobb hibája.
Az MWL-nek a világa volt jó, de a története borzalmas volt.
A BBF-nek pedig a világa volt borzalmas, viszont a története egész jó volt.
Ettől úgy 8.0 pontot várok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...