Microsoft: még mindig nincs tervben a PC-s Halo 5

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 23.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft alaposan meglepett bennünket a múlt héten, amikor bejelentette, hogy a Halo 5 Forge módja a Windows 10-es PC-ken is elérhetővé válik. Ez azonban még mindig nem jelenti azt, hogy a teljes játékot is portolnák a későbbiekben.

A Microsoft csak úgy ontja magából a PC-s bejelentéseket, a múlt héten például a Halo 5 pályaszerkesztőjéről derült ki, hogy Windows 10-en is elérhetővé válik. A rossz hír azonban az, hogy a teljes játékot továbbra sem szeretné portolni a cég, hiába teaselték az embereket a bejelentés során azzal, hogy "ez csak a kezdet".

A Halo-sorozatért felelős fejlesztőcsapat, a 343 Industries egy blogposztban szögezte ezt le, és ha így elébe mentek a találgatásoknak, arra valószínűleg jó okuk van. A srácok szerint ennek ellenére a Windows 10-nek is fontos szerepet szánnak Halo-fronton, ugye a Halo Wars 2 már PC-re is meg fog jelenni az ősszel, nem csak Xbox One-ra.

A fejlesztők emellett bejelentették, hogy a játék Hog Wild frissítése késni fog, az csak júniusban, a Warzone Firefighttal együtt érkezik majd.

5.
5.
szakallaskan
A Microsoft abbahagyhatná már a konzolbizniszt és csak PC-re fejleszthetne.
4.
4.
#1: Szerintem sem nagy szám, egy standard sima fps, viszont ha lenne PS4-en a sci-fi volta miatt meg lenne és nyúznám néha :) Sajna ez amolyan Xbox zászlóshajó ami sosem lesz multiplatform, bár látszik, hogy lassan PC-n elérhető lesz ilyen-olyan módon.
2.
2.
fojesz
#1: Ki lehet próbálni a pályákat PC-n is, de csak úgy, hogy közvetlenül meghívod hozzá a haverokat - nincs matchmaking meg ilyesmi.
1.
1.
dcba
Rakja mar nekem vki tisztaba ezt. Akkor most jon egy palyaszerkeszto, amivel az xboxosoknak lehet tovabbi palyakat csinalni, de lehet rajta PC-n is jatszani mondjuk Coopban? Mert ha lehet akkor sztem az mar felsiker, ha nem akkor meg nem latom, h a PC-sek minek csinalnak palyakat, csak azert, h boxon legyen.

AMugy sztem ez a Halo nagyon tul van misztifikalva. Nekem van itthon box is es megvan mind a 2 Halo kiadas ami kijott Xbox One-ra es istenemre mondom a Halo 5 kampanya olyan semmilyen es lelketlen, h nem voltam kepes vegig vinni. Nem mondom, h rossz lenne (valoszinu nem egyedul kene jatszani, hanem coopban), de nem tobb egy atlag FPS-nel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...