E3 2016: Kiszivárgott a Watch Dogs 2 előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 8.
  • Videó
Link másolása
Formálisan csak ma este leplezik le a Watch Dogs második részét, de a hivatalos Twitch-csatornán idő előtt megtekinthető volt a játék félperces előzetese. Lassan nem lesz mit bemutatnia a Ubisoftnak.

Tovább szivárog a Watch Dogs 2, így most már nem csak azt tudjuk, hogy San Franciscóban fog játszódni és november 15-én jelenik meg, hanem azt is, milyen hangot üt meg a folytatás. Mindezt a most, idő előtt kiszivárgott félperces CG trailerből deríthetitek ki.


A Ubisoft már gőzerővel törli mindenhonnan a felvételt, így érdemes gyorsan meglesni. A hivatalos bejelentésre egyébként ma este kerül sor.

24.
24.
Stranger
#17: +1 A végére már annyit javítottak rajta, hogy kb. mindenen elfut.
23.
23.
l4cyk4
#15, #16: Egész addig átverés volt, amíg ki nem jött az első olyan anyag, ami a végső állapotot prezentálta. És onnantól kezdve sem elfelejtendő, mert akkor is megpróbálták. Még ha igazad is lenne az E3-mal kapcsolatban, akkor sem lenne tisztességes húzás a részvényesekkel szemben sem. Attól, hogy van aki lenyeli a sunyi üzleti taktikázást, megtévesztést, hazudozást, még se normális, sem pedig elfogadható nem lesz. Az áldozathibáztatás meg végképp nem az. Lehet, hogy a fogyasztó hibázott amiért nem nézett később is utána, de nem ő tehet arról, ha megpróbálják átverni.
21.
21.
Edgar26
#15: Én nem emlékszem mindegyik játékra pontosan amit a Ubisoft csinált. De a WD csak akkor mutatta meg a foga fehérjét amikor megjelent. Addig teljesen máshogy nézett ki, erre emlékszem. Különben nem is lett volna akkora a felháborodás. De ezt nem csak a Ubi csinálja/csinálta. Ők talán többször és nagyobbat füllentve.
17.
17.
Derivel
#14: Soha sem értettem, hogy miért van gondja az embereknek a WD optimalizációjával. Nálam még jobban futott, mint a GTA 5.
WD: 1080p, medium beállítások, stabil 30+ fps
GTA 5: 720p, minimum beállítások, 25-30 fps.
16.
16.
Gykrizsi
#15: Teljesen egyetértek. Senki sem volt átverve, egy év alatt illik észrevenni hogy más a játék.
Igenis divatból fikáznak.
15.
15.
simon 555
#12: Igazad van, nem szép dolog amit csinálnak, de senkit nem vernek át. Senki nem vette meg úgy a játékot, hogy betette és amikor elindult akkor vette észre, hogy nem is olyan mint először mutatták. Ha van ilyen akkor az egy barlanglakó.
Már 1 évvel a megjelenés előtt mutatott gameplayekben látszott, hogy nem lesz olyan mint a bemutatón. Ha valaki ennyi idő alatt nem vette észre és átverve érzi magát a vásárlás után akkor az magára vessen. Az E3 elsősorban a részvényeseknek van, először nekik kell eladni a játékot.
14.
14.
crytek
#12: Engem nem érdekel a köret.Én képes vagyok feldolgozni, hogy a PR eladható terméket akar bemutatni amitől mindenki szertefossa a bokáját.

Én meg olyan játékot szeretek játszani ami fut is a gépeken. A WD 1 sem az a hüde atomoptimalizált game annak ellenére hogy nem úgy adták ki ahogy promozták. Ami a máig meglévő gépigényt megnézve mindenkinek jó,hogy nem úgy jött ki.

Mondjuk egy új Prince of Persianak jobban örülnék végre.
13.
13.
azureknight0715
Első részt meguntam, ez nem tudom milyen lesz kéne hozzá valami fasza történet ami egyben nagy és nem fullad unalomba. Talán ha kapna egyfajta Mr. Robot köritést nem tom.
12.
12.
zarándok
#7: Divat lett igen, de hogy felesleges-e azt azután döntsd el, hogy megnézted mondjuk azt az Ubisoft E3 vs Final Game összehasonlító videót amiről pár napja cikkeztek..
10.
10.
Derivel
Na, ez eddig nem jön be. Elmentek a GTA-féle ökörködés irányába az első rész elgondolkodtató, sötét világa helyett. Számomra az első rész hangulata sokkal jobban tetszett.

crytek: szerinted az Announcement Trailer-ekben gameplay-t szoktak mutatni? :D
A legtöbb bejelentő videó CGI. Az E3-on majd lesz gameplay.
7.
7.
crytek
#6: Azért van az E3 majd megmutatják.... De felesleges divat lett fikázni az Ubisoftot .
6.
6.
Tokodboy
#5: Mert ingame nem merik megmutatni :)
5.
5.
crytek
#4: CGI semmi parasztvakítás az mindig ezerszer szebb mint a real grafika.
4.
4.
Tokodboy
Látom megint megy a parasztvakítás grafika terén :D
3.
3.
crytek
Remélem azért valami gameplay is lesz nem ilyen CGI semmitmondo foshalmaz.
1.
1.
PaprikaJancsi
Biztos nem nézem meg, E3-on hangulatosabb :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...