E3 2016: Friss részletek az NHL 17-ről

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 8.
  • Hír
Link másolása
Az EA Sports most elárult pár információt az áprilisban bejelentett NHL 17-ről, kiváltképp az új játékmódokról. Rengeteg lehetőség és átgondoltabb játékmenet várja a hoki szerelmeseit.

Az első új játékmódunk a World Cup of Hockey, melyben bármilyen csapattal és bármilyen játékossal játszhatunk a nemzetközi porondon. A Draft Champions gyakorlatilag ugyanaz, mint a Madden hasonló módja - egy fantázia draftot szimulál gyors körökkel és népszerű játékosokkal.

Végül, az utolsó újdonság, a Franchise Mode, melyben nem csak csapatunk menedzselésével kell foglalkoznunk, hanem a szakma üzleti oldalával is. Megszabhatjuk a játékosok fizetését, a jegyárakat és így tovább. A móka nagyon hasonlít az NHL 2004 Dynasty módjához

A fejlesztők egy új Player Rank Systemet ígérnek a játék online EASHL módjában, ahol kitűzőket és egyéb testreszabási elemeket nyerhetünk hokisunknak, csapatunknak és arénánknak.

Amúgy az NHL 17 játékmenetét a saját szánk íze szerint módosíthatjuk, a szabályok és a sebesség megváltoztatása mellett visszatér a Visual On-Ice Trainer és a Coach Feedback lehetőség is.


Még mindig megszavazhatod, hogy ki kerüljön a borítóra Joe Pavelski és Vladimir Tarasenko közül. Az eredményhirdetésre június 22-én kerül sor.

1.
1.
Extol
Hoki+konzol exkluzivitás=Zéró érdeklődés
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...