Left 4 Dead 3-at szivárogtat a Valve

A zombis shooter harmadik részére való utalásokat rejtett a Valve alkalmazottjának fejlesztési bemutatója. A képet azóta lecserélte az illető, de a spekulációk már megindultak. Tényleg véletlen az egész?

A legújabb szóbeszédek szerint már javában készül a Left 4 Dead 3, legalábbis az egyik Valve-alkalmazott fejlesztési oktatóanyagában véletlenül olyan hivatkozás tűnt fel, ami ezt támasztja alá. A ValveTime találata szerint a stúdió egyik grafikusa, Tristan Reidford közzétett egy képet, amely a Destinations Workshop Tools használatát magyarázza, rajta egy sokatmondó "left4dead3" könyvtárnévvel.

A képet azóta lecserélték egy photoshoppolt változatra, ám az eredetit sikerült lementeni az utókornak. Persze elképzelhető, hogy véletlen az egész, de van rá esély, hogy a legtöbb Valve-alkalmazott gépén van egy Left 4 Dead 3-, egy Half Life 3- és egy Portal 3-mappa - függetlenül attól, hogy milyen státuszban van a kérdéses cím.

Az elmúlt években többször feltűntek már utalások a kooperatív zombis shooter folytatására, legutóbb 2014-ben a Counter-Strike társfejlesztője (aki már nem dolgozik a Valve-nál) hintette el, hogy a harmadik rész munkálatai elkezdődtek, ráadásul a játék "remekül néz ki".

9 komment - szólj hozzá!