PC-re is megjelenhet a Vanquish?

A Platinum Games társalapítója, Atsushi Inaba a Kotakunak adott interjút, és amikor a magazin a hat évvel ezelőtt megjelent Vanquish lehetséges PC-s jövőjével kapcsolatban tett fel kérdést, sejtelmes választ adott.

Hat évvel ezelőtt mutatkozott be a PlayStation 3 és az Xbox 360 egyik legszórakoztatóbb külső nézetes shootere, a Vanquish. A Platinum Games alkotása azonban az élvezetes játékmenet ellenére nem robbantott kasszát, így a Bayonetta alkotói parkolópályára helyezték a játék korábban beharangozott PC-s átiratát. Erről azóta se érkezett érdemi hír, ahogy a tavaly belengetett közvetlen folytatásból se lett végül semmi.

Előbbi kapcsán viszont most úgy néz ki, előrelépés történhet, a Platinum Games társalapítója, Atsushi Inaba a Kotakunak adott interjúban ugyanis érdekes választ adott a Vanquish PC-s változatát érintő kérdésre. Inaba ugyanis mosolyogva csak annyit reagált, hogy ha leállítják a felvételt, akkor beszélhet róla.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy felmerül a PC-s Vanquish ötlete. Legutóbb épp az év elején lehetett arról olvasni, hogy a Sega több ismert címét is portolni szeretné, így a Virtua Fighter 5 és a Yakuza 0 is kaphat PC-s átiratot.

13 komment - szólj hozzá!