Mégsem készül el a Halo Online

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 26.
  • Gyászhír
Link másolása
A Microsoft lelőtte a Halo Online fejlesztését, amely a Halo Oroszországra szabott, free-to-play változata lett volna PC-re. Úgy tűnik, egyelőre a Halo 5 Forge módjával kell beérniük a számítógépes rajongóknak.

Az orosz VK közösségi oldalon megjelent poszt szerint lelőtték a Halo Online fejlesztését, a Microsoft másfél évnyi kísérletezés után jutott erre a döntésre, miután a belsős beszámolók alapján fél éve állt a projekt.

Nekünk a Halo 3-ra építő Halo Online pusztán érdekesség volt, hiszen Oroszország-exkluzívnak szánták a fejlesztést. Lényegében azt a modellt szerette volna lemásolni a Microsoft, amit az Activision hozott össze a Call of Duty esetében: ahogy az utóbbi kiadó a kínai Tencenttel együttműködve indította el az országban a free-to-play, multira kihegyezett Call of Dutyt, addig a remondiak az orosz Innova Systemsszel és a Saber Interactive-val fogtak össze egy szintén free-to-play, PC-s kitérő erejéig.

A játék az Innova 4games nevű platformján futott, de már le is vették onnan.

Azért így is jut Halo a PC-seknek, a Microsoft bejelentése szerint szeptember 8-án érkezik meg Windows 10-re a Halo 5 Forge módja. A szerkesztőmód ingyenesen tölthető majd, és a játék multijához építhetünk pályákat benne - ezeket egyébként PC-n is kipróbálhatjuk, de csak szűk, haveri társaságban, custom meccsek keretei között.

Ugyanezen a napon érkezik a Halo 5 kilencedik frissítése, amely két új pályát, Forge-fejlesztéseket, valamint új fegyvereket vonultat fel többek között. Erről a Magyar Halo Közösség oldalán olvashattok bővebben.

8.
8.
DON GONDOCS
Van egy letölthető béta változat :D
2.
2.
zozo76hun
a rendes halot nem akarja az ms pc-re vinni. ez a forge is csak azert van hogy xbox-on lehessen hasznalni a pc-n megalkotott palyakat szerintem.
1.
1.
anarchoid
Pedig mar remenykedtem crossplayban tolhato warzone -ozas ;(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...