ARK: Survival Evolved - megjöttek a sárkányok

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 2.
  • Letöltés
Link másolása
Már elérhető az ARK: Survival Evolved első nagyobb fizetős kiegészítője, a Scorched Earth, amely sivatagi témájú környezetet tartalmaz kanyonokkal, oázisokkal és dűnékkel. Ezen kívül kapunk új lényeket, például sárkányokat is.

A Studio Wildcard egy gyors bejelentés után máris elérhetővé tette az ARK: Survival Evolved első bővítményét, a Scorched Earth-öt a Steamen és Xbox One-on. A sivatagi témájú csomag 20 dollárba kerül.

Az alaphelyzet nem változott: karaktered meztelenül ébred, ezúttal egy tűzforró sivatagban. A lehető leghamarabb menedéket kell találnunk, és összegyűjtenünk némi erőforrást. Hét életközösség tengeti a mindennapjait a kietlen vidéken, amit homokos dűnék, oázisok, hegyek és kanyonok taglalnak.

Több mint 50 új tárgy került a kalapba, beleértve a ruhákat és más struktúrákat is. Immáron ostort, bumerángot és lángszórót is kézbe vehetünk. Az új vidéken eleddig soha nem látott lények élnek: ott van a teveszerű Morellatops, az óriásféreg és a sárkányokra emlékeztető Wyvern is. Kapunk egy új főellenséget is a Manticore személyében, de nemcsak a bestiák törnek életünkre, már hőgutát is kaphatunk, és elektromos viharba keveredhetünk.

Az ARK: Survival Evolvedből eddig 5,5 millió példány talált gazdára.

8.
8.
crytek
#2: Az alapjátékra már nem tudnak milyen %-ot adni pedig még kész sincs hogy vegyék most pl 15 euro csak.... Szánalom ez.

De nem újkeletű ott a Bugbear full ugyanez kész sincs a Wreckfest már jön az új örli fos Stuntfest...
7.
7.
mestermagyar
#2: Azt észrevettétek hogy a free 2 play játékukból egy early acess pénzért árult spinoff lett? :)
6.
6.
hadzsime
A youtube videó alatt is mindenki panaszkodik. Szégyelljék magukat, így elkurvulni...
5.
5.
Tr4nCe
#4: Szomorú, de true story. :\ Csak azt sajnálom, hogy pont ennél a címnél...
4.
4.
user101
Mit vagytok felháborodva ? Az NMS megmutatta, hogyan kell vinni a bankot, ezentúl ez a követendő irány... Isten hozott mindenkit a szép új világban... :D
3.
3.
Tr4nCe
Imádom az ARK-ot, de ezért +20 dolcsit kérni, az engem is kiakaszt. Én is azt hittem, hogy valami fain mechanika kerül a játékba....erre ez. Biztos nagy élmény a sivatag is, de nem 20euroért..Majd ha lemegy az ára esetleg beleinvesztálok, addig jó nekem a The Center. Azt azért óvatosan kezelném, hogy kész sincs. Mivel folyamatosan jönnek hozzá az újítások, javítások, ami valljuk be, nagyon jót tesz neki. A maga műfajában tényleg az egyik legjobb, még EA-ként is.
2.
2.
Ecneb
#1: Pont erről beszélnek GS-en, kíváncsi voltam GK mikor teszi ki a cikket.

Kész rablás, hogy az alapjáték 28 ez meg külön 20 úgy hogy kész sincs. Ami a legszomorúbb, hogy van rá vevő, hiszen nem csinálnák...hol a pénzéhesség határa indie fejlesztők körében?
1.
1.
roli33
Még kész sincs a játék, de már fizetős DLC jön hozzá? Ok. Dobozosan amúgy nem várható valamikor egy teljes kiadás (már ha elhagyja az early access-t egyszer)?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...