Három játékot jelentett be az Amazon Game Studios

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Régóta tudjuk, hogy a webáruház játékkiadással is kacérkodik. A TwitchCon 2016 alkalmával végre lelepleződött a játékos divízió első három fejlesztése, a Breakaway, a New World és a Crucible.

Nem titok, hogy az Amazonnak komoly tervei vannak a játékfejlesztéssel és -kiadással. Az áruházlánc még 2014 elején vásárolta meg a Killer Instinct fejlesztőjét, a Double Helixet, majd tavaly júniusban röppent fel a hír, miszerint olyan stúdiót alapított a cég, amely kimondottan PC-s címeket készít majd.

Végre befutottak az első konkrétumok! Az Amazon Game Studios égisze alatt érkezik a Double Helix új alkotása, a Breakaway. Az anyag egy kompetitív multis cím lesz, amely az Amazon Lumberyard technológiájára épül, és a livestreamingnek is komoly szerepe lesz. Teljes mértékben integrálják bele a Twitchet, amely szolgáltatás szintén az Amazon tulajdonában van.

A játék egy "mitológiai sport brawler", amely gyors akcióra, csapatmunkára épül. Kompániánk legendás harcosokból áll, köztük a könyörtelen gladiátorral, Spartacusszal, Morgan Le Fay varázslónővel és a vérszomjas hadúrral, Vladdal.

A fordulók elején a játékosok tartós építményeket húzhatnak fel a csatatéren. Ezek ostromolhatják az ellenséget, gyógyíthatják csapattársaikat, vagy új utakként szolgálhatnak az arénában. A hősök a dominanciáért küzdenek olyan helyszíneken, mint El Dorado, Atlantis és Styx. Céljuk az, hogy a Relic nevezetű magot elfoglalják - az akció tehát itt összpontosul majd leginkább.

Ami a livestreamet illeti, a közvetítők interakcióba léphetnek a nézővel, szavazást indíthatnak, és utóbbiak fogadhatnak is ingame javakért cserébe.


A TwitchConon emellett két másik cím is bemutatkozott.

A New World szintén egy multis cím, amely sandbox játékmenetet ígér. A játékosok saját sorsukat teljesítik be egy élő, elátkozott földön. Mi döntjük el, hogyan játszunk, mit csinálunk ebben a folyamatosan változó birodalomban. Ha szeretnénk, megtisztíthatjuk a vadont a szörnyektől, virágzó civilizációt építhetünk, vagy csak kutathatunk a sötét titkok után. Az évszakok, napszakok és az időjárás dinamikusan változik a játékban, amit gazdag közösségi funkciókkal és persze Twitch-integrációval vérteznek fel.

A Crucible-ben minden a túlélésről szól. A játék ellenséges és idegen világában minden eszközt meg kell ragadni ahhoz, hogy életben maradjunk. Szövetségeseket szerezhetünk, hogy aztán eláruljuk őket a végső győzelem végett. Hőseinket részletesen testreszabhatjuk majd, és a legnagyobb csatákat nézők ezrei előtt vívhatjuk, akik bele is szólhatnak a küzdelmekbe. Ugye, hogy nagyon hasonlít a The Hunger Gamesre?

A fenti játékok PC-re jönnek, pontos megjelenési dátummal még nem szolgálhatunk.

1.
1.
crytek
Multis hulladéktenger helyett inkább a Lost Within-t hozzák ki pc-re!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...