Egyelőre nincs tervben a PC-s Sunset Overdrive

Hét elején az Insomniac Games lepattintotta a Sunset Overdrive PC-s verziójára vonatkozó kérdéseket, mondván a Microsoft döntése, hogy lesz-e átirat. Sajnos azonban a redmondi cég egyelőre nem tervez ilyesmit.

Pár napja egy rajongói kérdésre válaszolva az Insomniac Games elárulta, hogy nem rajtuk múlik a Sunset Overdrive PC-s kiadása és a Microsoftra hárították a felelősséget. Mindez azért érdekes, mert két évvel ezelőtt a Ratchet & Clank-sorozatot is jegyző csapat azért döntött a Microsoft mellett, mert teljes szabadságot kaptak és a játék jogaival is ők rendelkezhettek.

A GameSpot megkérdezte a Microsoftot is - a vállalat egyik szóvivője elárulta, hogy nagyon büszkék a Sunset Overdrive-ra, az Insomniac pedig remek partnernek bizonyult, egyelőre azonban nincsen semmilyen bejelentenivalójuk, azaz nem tervezik PC-re is elhozni a játékot. Ennek ellenére talán még lehet reménykedni, hiszen a redmondi cég az utóbbi időben szinte az összes Xbox One-exkluzív címet elhozta PC-re, miért éppen a Sunset Overdrive maradna ki?

12 komment - szólj hozzá!