Itt a definitív Metal Gear Solid V előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 8.
  • Videó
Link másolása
A jövő héten érkezik a Metal Gear Solid V: The Definitive Experience, amely az alapjáték mellett a Ground Zeroes prológot, valamint az összes eddig megjelent DLC-t is tartalmazni fogja. A Konami egy trailerrel melegít a megjelenésre.

Miután Kojima távozott a Konamitól, a kiadó még egy bőrt szeretne lehúzni a Metal Gear Soid-sorozatról. Pontosabban kettőt: a Metal Gear Solid V: The Definitive Experience mellett készül a kooperatív mókára kihegyezett Metal Gear Survive is, így gyakorlatilag csekély pénzből tud új részeket kiadni.

A definitív MGS V premierje viszont várható volt, elvégre sokkal kényelmesebb egyetlen csomagban megvásárolni az alapjátékot, a Ground Zeroes prológ küldetést és a DLC-ket.

Megjelenés október 11-én PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

22.
22.
Őrnagy
#21: Pontosan. Kb 1 hónapig mindenki dicsérte, ezért megvettem. Aztán lassan mindenki rájött, hogy tök unalmas, ismétlődő, kihalt. 1-2 jó jelnet van benne, de semmi feszültség nincs a játékban. Pedig nagyon tetszett a kezdés.
21.
21.
Giggsy
#17: Ööö, nem, nem az. Eleve az open world jelleg alapjaiban elhibázott ötlet volt, de rosszul is valósították meg. Mi értelme ellenőrzőpontokat foglalgatni, ha legközelebb arrajárva újra az ellenségé? Mire jó a bejárható terület, ha amúgy az emberek legyilkolásán/elkábításán kívül semmi interakció nincs? Félreértés ne essék, időnként évezhető, de összeségében nézve hatalmas csalódás mind a játékmenet, mind a történet.
20.
20.
DON GONDOCS
#17: Tartalmas és változatos. Ezt a két szót nem használnám együtt az MGSV játék cikkben vagy komentben. Tudom ahány ember annyi vélemény, de azért ezt ne. A játéknak van egy erős kezdése és vége, a többi meg kb az Assassins Creed első részét idézi változatosság terén. Lehet akárhogy szépíteni, ez egy közepes játék. Mentségére szóljon legalább nem bugos és optimalizálatlan. Bár lehet csak ironizáltál.
18.
18.
Skygameboy
Én úgy emlékszem hogy a Sony pénzelte a projektet és ezek után Kojima behisztizett hogy mért nem adhatja ki más platformra is. Még a játékba is bele rakott egy jelenetet, amiben egy kigyó (ez maga az MGS) meg esz egy tengerimalacot (ez a Sony). Kojima egy ritka nagy ripacs de azért tud jó játékokat csinálni. Az MGS V-nél nem tudom mi lehetett a problémája de tény hogy nem lett nagy eresztés.
17.
17.
shatterhand
Lehet sztoriban nem volt az igazi de azert a jatek nem kaki. Boven tartalmas es valtozatos.
8.
8.
aordog
Nem ismerem, de ha csak a trailer-t tekintem meg, akkor azt mondom, hogy pofás game....ha azt nekintem meg, amit írtatok, akkor azt mondom, hogy kaki van a biliben.
Most már fáradt vagyok, de holnap megtekintem a tesztvideokat, mert kiváncsi vagyok hol a bibi!
7.
7.
DON GONDOCS
Ez nem csak a Konamin múlott, amikor a 4-t csinálta akkor, meg a Sony-t szidta, a ps3 miatt, Elég sokat tett a Konami Kojimáért hogy sikeres legyen. Most a Sonynál kamatoztathatja ezt a tehetséget. Majd a Death Stranding megjelenésekor megtudjuk hogy mire képes, Nem sajnálják az időt és a pénzt a Sonynál, vagy majd megint a gép korlátaira fog hivatkozni? Szeretem a metal gear sorozatot, de ez a rész minden szempontból csalódás. Ennél még a watch dogsban is fantáziadúsabb küldetések voltak, pedig azis piszkosul vontatott volt egy idő után.
5.
5.
crytek
#1: Minek kell a warez? Hamarosan úgyis 5$ alatt beszerezhető lesz
4.
4.
Gykrizsi
#1: Mert rajta biztos nem múlt, hogy egy kalap kaki lett a játék, mi? Persze siettette a Konami, de így is éveket dolgozott rajta, és hát nem látszik rajta. Az Ubi egy év alatt élvezetesebb dolgokat dob össze, pedig az is messze van a jótól sokszor már. Elismerem a MGS sorozatot, de az V egy fölösleges dolog, nem volt rá szükség. Kojima mondhatott volna nemet rá, ha annyira érdekelné, max nélküle lett volna egy vacak, így vele lett az.
3.
3.
KőbányaKispest
#1: Igy is úgy is húzás lett volna... xD
1.
1.
Thor Vath
Kezdeményezésem: mindenki húzza le torrentről és az árát utalja Kojimának :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...