Megvan a Tales of Berseria európai dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 8.
  • Megjelenés
Link másolása
Csupán öt hónappal a japán premier után érkezik a Tales of Berseria hozzánk, ami mindenképp rekord a sorozat történetében. Most már napra pontos dátumunk is van, illetve bemutatkozott a gyűjtői kiadás is.

A Tales of Berseria alapvetően nem sokban változik a sorozat korábbi darabjaihoz képest, annak ellenére, hogy ezúttal női főhőst irányíthatunk. Velvet egy traumatikus esemény hatására olthatatlan dühöt érez, a sötétség egyre jobban teret nyer felette, ám utazása során társakra talál, akik kihúzzák a csávából.

A Bandai Namco bejelentette, hogy a JRPG alig öt hónappal a japán premier után, 2017. január 27-én érkezik PC-re és PS4-re.

A 149,9 dolláros gyűjtői kiadás már előrendelhető, nem árt sietni vele, hiszen csak 100 ezer példány készül belőle.

Tartalma a következő: exkluzív fémdoboz, Velvet- és Laphicet Chibi Kyun Chara-figurák, a játék 8-bites karaktereit ábrázoló kulcstartók, zenei CD, az előzményeket elmesélő keménykötésű regény, karakterkártyák és egy stratégiai útmutató.

2.
2.
Gykrizsi
Elég borsos ára van, közel 50 ezerért ilyen 500 FTos kulcstartókat meg két elég gagyi kis szobor, ami ránézésre nem több10 cm-nél. 30 ezer reálisabb lenne.
1.
1.
Cloudbreaker
Helyes.. Remélhetőleg jobb lesz mint az igen közepesre sikerült Zestiria
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...