Új Mario-játék lehet a Nintendo Switch nyitócíme?

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 15.
  • Pletyka
Link másolása
Ahogy azt délelőtt megírtuk, nagyon úgy tűnik, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild mégsem jelenik meg márciusban, de aggodalomra semmi ok! A Switch első vásárlói egy teljesen új Mario-címmel vigasztalódhatnak.

Egy belsős informátor szerint lekési a Switch márciusi premierjét a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ám ez nem jelenti azt, hogy first-party cím nélkül maradunk a konzol startjakor. Az Eurogamer úgy tudja, hogy egy teljesen új Mario lehet a Switch egyik nyitójátéka.

A derék vízvezeték-szerelő új kalandja nem lenne meglepetés, már a konzol bemutatkozó videójában is feltűnt egy cím nélküli platformjáték. Persze az sincs kizárva, hogy egy techdemóról van szó, nem pedig igazi termékről.

Bárhogy is lesz, a Nintendo még nem jelentett be új Mario-játékot a hibrid masinára. Erre leghamarabb a januári infóáradat során kerülhet sor.

4.
4.
Yanez
Az lett volna a hír, ha egy N konzolon nem Mario a nyitócímek egyike. Na majd talán a SwitchU-n...
3.
3.
szakallaskan
Remélem WiiU-ra is megjelenik,mert Switch -cset nem veszek!
2.
2.
Rohadt gaz ez, hogy nem jon startra a zelda, pedig system seller lehetett volna. Megint csodalkoznak majd h miert nem fogy a gep...
1.
1.
DON GONDOCS
Nahát, ki gondolta volna. Egy platform játék sorozat kimeríthetetlen lehetőséggel rendelkezik, így a Marió is felzárkózhat a már ígyis telített kínálathoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...