Tényleg készül a Watch Dogs 2-ben leleplezett játék

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 16.
  • Pletyka
Link másolása
A hét elején számoltunk be róla, hogy a Ubisoft a Watch Dogs 2-ben egy sci-fi projektre célozgatott, amiről most a Kotaku kiderítette, egy valóban létező, készülőfélben lévő játékról van szó.

Ha már a hackelés a Watch Dogs 2 témája, akkor jobb helyet nem is választhatott volna a Ubisoft, hogy leleplezze a legújabb sci-fi témájú játékát. A két nappal ezelőtt kiszivárgott részlet alapján ugyan még nem lehettünk biztosak abban, hogy valóban egy készülőfélben lévő alkotásról van szó, de a Kotaku informátorai is megerősítették, hogy a francia kiadó tényleg dolgozik egy sci-fi címen és annak első képsorait tették elérhetővé a Watch Dogs 2-ben.

A játékról egyelőre annyi derült ki, hogy egy felfedezős, űrben játszódó kalandnak ígérkezik, és Pioneer kódnéven fut a fejlesztése. A kiadó állítólag valamikor 2017-ben akarta hivatalosan is bemutatni a játékot, de a források szerint komoly gondokkal küzd a projekt, így gyakorlatilag teljesen a nulláról kell újrakezdeni a fejlesztést, ami azért is kínos, mert amikor a Watch Dogs 2-be belekerült ez az easter egg, még úgy tűnt, tartani tudják a 2017-es bejelentés ütemtervét.

3.
3.
markoci555
#1: így van, lehet hogy azért építkeznek a nulláról, mert azt hitték nagy szám lesz, azt nagy bukás lett, és most valami mást akarnak csinálni :)
2.
2.
zozo76hun
#1: abbol eleg volt az az egy. :)
1.
1.
razipapi
Hmm, No Man's Sky szag van .. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...