Már a BioShock-trilógia is visszafelé kompatibilis

Most már Xbox One-on is játszhatsz a BioShock-játékok Xbox 360-változataival, ezzel háromszázra nőtt a visszafelé kompatibilis címek száma a platformon. Ha pont ezért maradt ki a szeptemberi BioShock-kollekció, örülni fogsz!

Új címekkel bővült az Xbox One visszafelé kompatibilis játékainak listája, most már a BioShock, a BioShock 2 és a BioShock Infinite Xbox 360-as változata is játszható a konzolon. Habár szeptemberben érkezett egy gyűjtemény, amely felújított grafika mellett, hiánytalanul mentette át a 2K lövöldéit az aktuális generációba, ha megvannak az eredeti játékok, és nem szeretnéd újra megvenni őket, valószínűleg örülni fogsz a hírnek.

Ezzel háromszázra nőtt a visszafelé kompatibilis címek száma az Xbox One-on. A Microsoft tavaly novemberben indította útnak a szolgáltatást, azóta pedig folyamatosan bővíti a támogatott játékok listáját - több klasszikus, például a Red Dead Redemption is játszható már Xbox One-on. A Microsoft Xbox-részlegének vezetője, Phil Spencer egy érdekes adatot is megosztott velünk: állítása szerint az Xbox One-tulajdonosok közel fele játszik is Xbox 360-játékokkal a gépén.

20 komment - szólj hozzá!