Már a BioShock-trilógia is visszafelé kompatibilis

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 14.
  • Hír
Link másolása
Most már Xbox One-on is játszhatsz a BioShock-játékok Xbox 360-változataival, ezzel háromszázra nőtt a visszafelé kompatibilis címek száma a platformon. Ha pont ezért maradt ki a szeptemberi BioShock-kollekció, örülni fogsz!

Új címekkel bővült az Xbox One visszafelé kompatibilis játékainak listája, most már a BioShock, a BioShock 2 és a BioShock Infinite Xbox 360-as változata is játszható a konzolon. Habár szeptemberben érkezett egy gyűjtemény, amely felújított grafika mellett, hiánytalanul mentette át a 2K lövöldéit az aktuális generációba, ha megvannak az eredeti játékok, és nem szeretnéd újra megvenni őket, valószínűleg örülni fogsz a hírnek.

Ezzel háromszázra nőtt a visszafelé kompatibilis címek száma az Xbox One-on. A Microsoft tavaly novemberben indította útnak a szolgáltatást, azóta pedig folyamatosan bővíti a támogatott játékok listáját - több klasszikus, például a Red Dead Redemption is játszható már Xbox One-on. A Microsoft Xbox-részlegének vezetője, Phil Spencer egy érdekes adatot is megosztott velünk: állítása szerint az Xbox One-tulajdonosok közel fele játszik is Xbox 360-játékokkal a gépén.

20.
20.
shatterhand
#7: Ps1 jatekot melyik ps nem jatsza le?
11.
11.
dcba
#10: Jaja anno nekem is a 60gbos ps3mam volt es 99%ban gond nelkul vitte a jatekokat.

Emlekszem egyedul az a pokemberes verekedis jatek nem ment vmi rise of the imperfects es baromi merges voltam mert az nagyon kellett volna.
8.
8.
hoaw
#7: Szívemből szóltál. Ezért is vonz engem egy kicsit jobban az xbox, mint a ps.
3.
3.
Heldengeist
#2: Az tényleg, de azrét a biztonság kedvéért beleugrattak egy vásárlásba néhány millió játékost.
2.
2.
Codehook1337
#1: Szerintem ez egy franko dolog, hogy nem eroltetik a remastert.
1.
1.
Yanez
Micsoda "véletlen", hogy nem a felújított trilógia előtt jött ez a dolog! De ne legyünk negatívak, elvégre ez egy pozitív hír!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...