Star Wars: Battlefront - lesz kampány a folytatásban

Ugyan még semmit nem tudunk a Battlefront 2-ről, az EA egyik alkalmazottja, Justin McCully egy podcast során megerősítette, hogy a Motive Studios csapatával közösen fejlesztett második részben már egyjátékos mód is lesz.

Az Electronic Arts egyik képviselője, Justin McCully az Achievement Oriented podcast vendége volt, ahol többek között a Battlefront jövőjéről is mesélt.

Mint elmondta, ugyan a tavaly megjelent és idén utolsó DLC-jét is megkapó Battlefront csak a multiplayer módra volt kihegyezve, de akkor kizárólag ez volt a cél. De most, hogy az univerzum előtt újabb távlatok nyíltak és már tisztábban látják, hogy milyen szereplők jönnek-mennek, milyen történeteket fognak elmesélni, legyen szó a filmekről vagy a játékokról, a lehetőségek is szabadabbak. Éppen ezért a folytatásban szinte biztosan változtatnak a koncepción, többek között a fejlesztésbe besegítő Motive Studios csapatának köszönhetően.

Az egyik ilyen nagyobb változtatás a kampány bevezetése lesz. McCully elárulta, ahogy a rajongók, úgy ők is elégedettek a multiplayer mód végeredményével, de a játékosok egyértelművé tették, a kizárólagos online móka nem volt elég számukra, így az EA a következő résszel egy teljes csomagot szeretne kínálni, vagyis lesz egyjátékos mód.

A podcastban szó esett a Star Wars 1313-ről is, ami kapcsán gyakorlatilag ugyanazt mondta el, amit már eddig is tudtunk. Mint játék, már biztosan nem láthatjuk viszont a 2012-es E3-on bemutatott kalandot, viszont a keret, a történet és a szereplők még bemutatkozhatnak, csak más formában, akár más médiumok jóvoltából.

A Battlefront 2 a tervek szerint jövő ősszel jelenik meg, és a nyolcadik epizódra fog építeni, így a tervek szerint sokkal nagyobb és látványosabb lesz.

14 komment - szólj hozzá!