Super Mario Run - meglett a 40 millió letöltés

A hét eleji spekulációk után a Nintendo végre megtörte a csendet: a Super Mario Runt 40 millióan töltötték le az első négy napon. Arról még mindig nincs hír, hogy ténylegesen hány játékos költött pénzt a játékban.

Azt már a hét elején tudtuk, hogy a letöltések száma meghaladta a várakozásokat, de azt nem, hogy ténylegesen hány játékos költött pénzt a Super Mario Runban. Sokkal okosabbak most sem lettünk, de végre a Nintendo is előállt egy hivatalos nyilatkozattal.

A cég elhintette, hogy a játékot 40 millióan töltötték le az első négy napon. Ez igen szép szám, ám az sokkal fontosabb (és a befektetőket is jobban érdekli), hogy milyen arányban nyílt meg a játékosok pénztárcája. Erről mélyen hallgatnak a kiotóiak, talán nem véletlenül.

Mint ismert, csak az első három pálya játszható ingyenesen a Super Mario Runban, így aki a teljes tartalomra kíváncsi, 10 dollárt kell leszurkolnia érte.

Az auto-runner vezeti a legtöbbet letöltött ingyenes játékok és a legnagyobb bevételt hozó címek iTunes-toplistáját.

A játék tegnap frissült egyet, így már elérhető lett a Friendly Run játékmód, ami a Toad Rallyhoz hasonló többjátékos móka, csak itt a végeredménybe nem számítanak bele a versenyen megszerzett érmék.

13 komment - szólj hozzá!