Beyond Good & Evil 2 - Nintendo-exkluzív lesz?

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 4.
  • Pletyka
Link másolása
A Let’s Play Video Games szerkesztője, Laura Kate Dale szerint igen. Úgy tudni, egy teljes évig kizárólag Nintendo Switchre lesz beszerezhető a játék, majd utána érkezik meg a többi platformra is - igaz, csak digitálisan.

Több évnyi várakozás és találgatás után a Ubisoft a tavalyi év utolsó negyedében hivatalosan is elismerte, hogy készül a régóta várt Beyond Good & Evil-folytatás. Vagyis csak részben nevezhetjük annak: az eddigi szóbeszédek szerint a történet során lényegében újra elmesélik nekünk a készítők Jade eredettörténetét, kitérnek majd Peyj háttérsztorijára, közben pedig az eredeti sztori cselekményét is továbbszövik.

A legutóbbi hírek szerint a játék 2018-ban jelenhet meg, és nagyon úgy néz ki, hogy egy teljes évig csak Nintendo Switchen lehet majd kipróbálni. A Let’s Play Video Games most is nagyon jól értesült szerkesztője, Laura Kate Dale úgy tudja, a Nintendo és a Ubisoft között kötött megállapodás értelmében 12 hónapig nem mutatkozhat be más platformon a cím, ráadásul amíg Switchre dobozos és letölthető változatban is beszerezhetjük majd a játékot, addig a később érkező PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os verziókat csak digitálisan kapjuk meg.

Az első videót valószínűleg a Nintendo Switch jövő heti bemutatóján tekinthetjük majd meg belőle.

3.
3.
Gykrizsi
#2: Dettó, jó lesz az letöltve is :)
2.
2.
Thor Vath
Örülök, hogy a Switchre is lesz valami jó. Én meg azt a plusz egy évet már játszva kibírom :)
1.
1.
KRAT0S
Az egyetlen ubi játék ami érdekel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...