6,2 millió PS4 fogyott az ünnepek alatt

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 5.
  • Biznisz
Link másolása
A Sony bejelentette, hogy a karácsonyi időszakban 6,2 millió PlayStation 4 talált gazdára, így a konzol premierje óta 53,4 millió egységet passzoltak el világszerte. Jól fogytak a játékok is, az Uncharted 4 például 8,7 milliónál jár.

A masinából - a 2013-as debütje óta - már 53,4 millió egység talált gazdára világszerte, miután az ünnepi szezon során 6,2 millió PS4-et adtak el. A Sony a tegnapi nyilatkozatában erősítette meg az új számokat.

A karácsonyi időszakban jól fogytak a PS4-es játékok is: 50,4 millió szoftver talált gazdára a dobozos és digitális verziókkal együtt. Emellett az Uncharted 4: A Thief's Endből 8,7 millió példányt passzoltak el december 21-ig az év végi akcióknak és a játékot tartalmazó konzolcsomagnak köszönhetően.

A Sony Interactive Entertainment elnöke, Andrew House rendkívül hálás a rajongók és a partnerek támogatásáért, és megígérte, hogy a jövőben még tovább bővítik a PS4-es címek portfólióját.

Az alapmodell és a PS4 Pro kombinált eladásai december elején jártak 50 milliónál.

14.
14.
kamgecam
Brutális!Mi lesz itt jövőre mikor jönnek a killer IP-k?
13.
13.
Norbiii
#12: Rengeteg a túlzottan hardver "mániás" ember, így is voltak, akiknek már volt Ps4, és a sima Ps4 mellé már a legelső napon, (napokban) futottak Ps4 Pro-t venni, ez a nagy sietség, csak a hardvernek, de inkább azt mondom, hogy nagy szerepben a hardvernek és a 4K-nak volt köszönhető, hiszen Ps4-re sorban jelennek meg játékok,(egyébként gyönyörűen furnak) ez nem indokolhatta!

Ezzel azt akarom mondani, hogy lesznek, olyan Xbox One tulajok, akik majd futnak az új Xboxért, igaz ez annyival másabb, hogy egy évvel több időt lehetett vele tölteni, és lesznek, akik meg kivárnak, hogy milyen játékok lesznek majd rá, és csak utána vesznek Xbox Scorpiot. Persze hozzáteszem, hogy ez jó dolog is lehet első nap meglepibe, főleg, ha nincs se Ps4, se One...
12.
12.
kergabi83
#7: Sajnos az a helyzet, hogy a Box egyre nagyobb lemaradásban lesz. Én is javarészt a Forza miatt tartom. Én még azt sem látom, hogy a Scorpio mit fog segíten ezen a helyzeten, úgy hogy gyakorlatilag a Win 10 miatt nincs is már exclusiv címük. Önmagában egy erősebb hardwer szerintem kevéske lesz...
11.
11.
Hunszi
#7: Már villantott :) nézd meg az új Grand Turismo Sport trailerét, ha még nem láttad :)

https://www.youtube.com/watch?v=0siGVASN9PQ
10.
10.
ViktorG
#9: Nézem még az oldalt meg követem a híreket. Kicsit távol voltam, de innentől többet leszek fenn :)
9.
9.
Norbiii
#7: Örülök, hogy Téged is látni, rég nem láttalak! :)
8.
8.
Norbiii
Hatalmas szám ez, örülök, hogy én is (sima) Ps4 tulaj lehetek! Ennyi jó játékot, a bőség zavara van, ha mostantól egy játék se jönne, akkor is évekig lehetne játszani, de jöjjön még évekig játék, a Sony tartsa be amit ígért, és párhuzamosan támogassa a Pro-val!
Bár félek, hogy az Xbox Scorpioig lesz csak ez, utána már kicsit leveszik a kezüket, és rá 1-2 évre meg a Pro lesz az első konzol, ettől tartok, de NE legyen így!)

Nagyszerű játékkonzol, gyönyörű grafikával, megérdemli!
7.
7.
ViktorG
A karácsonyi hajtásban azért levettem én is egyet a polcról, és szuper masina szuper kínálattal. Egyedül a Forza Horizon 3-at sajnálom hogy nem játszhatok rajta, de azért az egy játékért nem vettem volna XO-t Majd villant valamit a PS4 is autós kínálatban :)
6.
6.
Duken
#4: Csak kifiguráztam pár összeesküvés elméletet nem gondoltam komolyan amit írtam.Pont azért regisztráltam mert messze ti vagytok a legelfogulatlanabb gamer oldal, akik tényleg a játékokról beszlték,meg azért mert van köztetek "pécés xboxos pses nintendos" játékos.Szóval van egy szép egyensúly.De most ez az év ahogy mondtad valóban a ps-é volt ha reálisak akarunk lenni.:)
5.
5.
aordog
Gratula a PS4-nek. Remèlem az idèn Én is hozzájárulok egy gép vásárlással a sikerhez! +++++
4.
4.
felegyi
#3: Ennyi erővel az összes játékkal foglalkozó site eladta magát a Sony-nak :) ... egyszerűen ez a gen a PS4-é, ennyi! VR tekintetéből, és játékfelhozatalból is... ami egyre jobban csak erősödik.
3.
3.
Duken
Ez a Gamekapocs miatt van mert PlayStation orientált lett azért vette ennyi ember...Minden a Gk hibája eladták magukat a sony-nak pedig ez mindig is csak pécés oldal volt brühühü!
1.
1.
gyerecske
Igen , most már van jó pár játék ami miatt érdemes lehet megvenni.
Adhatnának hozzá időt is , hogy elég legyen mindenre. :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...