Márciusban jön Androidra a Super Mario Run

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 19.
  • Megjelenés
Link másolása
A Nintendo egy Twitter-üzenetben erősítette meg, hogy márciusban landol Androidon a derék vízvezeték-szerelő auto-runner platformere. Napra pontos dátum még nincs, de nem maradsz le róla, ha előzetesen regisztrálsz.

A Super Mario Run december közepén landolt iOS-en, 40 millió letöltéssel büszkélkedhetett az első napon, és 50 millióval az első héten. Noha az auto-runner platformer alapból ingyenes, csak pár pályát játszhatunk fizetés nélkül, a teljes tartalomért 10 dollárt kell kicsengetnünk. 

A Nintendo a Twitteren erősítette meg, hogy a játék márciusban landol Androidon, ha ennél pontosabb dátumra vágysz, érdemes előregisztrálni, így tutira nem maradsz le róla.

Egy külső felmérés szerint a Super Mario Run eddig 30 millió dollárt hozott a kiotóiak konyhájára, bár ezt ők még nem erősítették meg. Az alkalmazás még mindig benne van az iTunes App Store top 10-es listájában, amit a Pokémon GO vezet.

2.
2.
Batman
Hadd jatszanak a droidos tarsaink is. Jobb hogy nem maradtak iOS exkluzivak mert patkany dolog lett volna a tobbiekkel szemben.
1.
1.
Don Mattrick dr Phil Spencer
akkora volt az érdeklődés iOS, hogy kell andridra is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...