Ghost Recon: Wildlands - megvan a béta dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 26.
  • Korai verzió
Link másolása
A Ubisoft bejelentette, hogy a szerencsések egy hét múlva vethetik bele magukat a Ghost Recon: Wildlands zárt bétatesztjére mindhárom platformon. Az örömhír mellé rengeteg gameplay felvételt kaptunk.

Már tudjuk, hogy a Ghost Recon: Wildlands zárt bétatesztje február 3-6. között zajlik majd PC-n, Xbox One-on és PS4-en, a klienst február 1-től tölthetjük elő. A próbalehetőségre a hivatalos honlapon regisztrálhatsz, bár nem garantált, hogy biztosan kapsz meghívót rá.

A bétában Bolívia Itacua tartományát járhatjuk be, amely gyönyörű nyitott terep hegyekkel és dús vegetációval. Ám itt tanyázik a veszedelmes Santa Blanca drogkartell is - csapatunk velük kerül majd összetűzésbe. Hasonlóan a teljes verzióhoz, minden küldetést végigjátszhatunk kooperatív módban is, maximum négyen. Katonáinkat természetesen testre is szabhatjuk.

A Ghost Recon: Wildlands lesz a Ubisoft eddigi legnagyobb nyitott világú címe, az engine a Steepben debütált. A hír mellé számos előzetes és gameplay bemutató érkezett, kellemes csemegézést!

A teljes verzió március 7-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Ropogós képek:

2.
2.
ollie92
#1: lol pedig épphogy próbáltak PC gameplay- mutogatni ultra early alpha footage néven, de az a verzió ami most van, egy hányás. Komolyan nemtudnak már előrelépni ? Ilyen grafika a 2010-2013 játékokra jellemző. Ubisoft mintha nembírná tartani a tempót....
1.
1.
gorbesz
lol, es tenyleg most azt jattsza az Ubi, hogy eloszor fost mutat a jatekrol, utana meg egyre jobb lesz. mert a par honappal ezelotti videokon meg mosott texturak, 2006 szintu epuletek voltak, es cover system sehol. na most ez mind eltunt.

ez meg mindig jobb igy mintha ubert mutatnanak (WD1), aztan a kozeleben sem lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...