Londonban játszódik a Watch Dogs 3?

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 16.
  • Pletyka
Link másolása
Megérkezett a Watch Dogs 2 legújabb javítása, amely kibővíti a játék befejezését. Úgy tűnik, hogy a készítők az új jelenetben utalnak az esetleges harmadik rész helyszínére is, van rá esély, hogy Londonban fogunk hackerkedni.

A Watch Dogs 2 legújabb javítása egy bővített befejezésre cserélte a korábbi epilógust. Néhány játékos meg van győződve róla, hogy az új jelenet már az esetleges harmadik részre utaló jeleket rejt.

Íme, a jelenlegi hosszabb befejezés, ami persze spoileres, ha még nem vitted végig az akciójátékot:

A klipben feltűnő audiofájl (51.462014, -0.112504.wav) nevében szereplő számok akár koordináták is lehetnek, amik a Google Mapsben a londoni Charing Cross állomásra mutatnak. Ebből az következhet, hogy a Watch Dogs 3 a brit fővárosban játszódik majd. A Ubisoft korábban több játékában is hasonló utalásokat rejtett el, nem lennénk meglepve, ha ezúttal is valami hasonló teaserrel lenne dolgunk.

A cég legutóbbi pénzügyi jelentése szerint a Watch Dogs 2 a premierkor alulmúlta a várakozásokat, azonban végül "megtalálta közönségét". A kiadó már elégedett a játék teljesítményével, így zöld utat kaphat a folytatás is.

9.
9.
Alen-san
Tokió!:) bár állítólag az új GTA játszódik majd ott :) de London is jó.
7.
7.
TeddySnow
Ne Londonban legyen már, utálok a rossz oldalon vezetni.
6.
6.
rayden02
A Getaway 2 (ps2,2004) óta nem jött ki egy normálisabb openworld, én nekem tetszene az ötlet :-)
5.
5.
Drazhar
Ez most kb annyira komolyan vehető, mint hogy sokáig meg New Jersey volt talán a WD2-nek tippelgetve, aztán látjuk mi lett belőle. Ilyen korán szerintem még hagyjuk ezeket.
4.
4.
maktub
Meglep, hogy folytatni akarják, bár az is, hogy a második rész "megtalálta közönségét" jelentsen ez dollárokra lefordítva bármit is.
3.
3.
Macifasz
Jöhet a folytatás, csak ezt a túlcsicsázott, tini fekás, műmájer, "annyira laza vagyok majd szétesek nigga" stílust kukázzák a vérbe, mert nagyon mellé ment sztem. Maguk a küldetések jók voltak, és a lehetőségek tárháza, amit a hackelés terén művelni lehetett fantasztikus volt, de olyan szinten nem volt benne szerethető karakter, hogy az már fáj. :-D Mondjuk az első részben se nagyon, egyedül talán Pierce haverja, az a kínai csávó volt arc, de ennyi. Szóval ha kevernék a 2. rész játékmenetét és az első rész kissé borongósabb hangulatvilágát (Londonhoz pl. jobban is illene), akkor befizetnék rá. De én személy szerint nem akarom még egyszer látni a 2. rész bandáját és stílusvilágát.
2.
2.
PaprikaJancsi
A londoni téma tetszene, bár egy Budapest, Prága, Róma jobban érdekelne :)
1.
1.
KopyAti
Na ez pont jó, mert még copok a játék végével. Mellék küldi már nincs, a fő küldetés meg cumiztat. Na akkor egy kis FFXV mellett megpróbálom megint. Amúgy nem semmi 11GB-os frissítés volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...