Itt az új Vampire: The Masquerade-játék

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 19.
  • Letöltés
Link másolása
Tizenhárom évvel a Bloodline után megjelent az új Vampire: The Masquerade-játék PC-re és mobilokra. A We Eat Blood alcímű anyagban egy frissen vámpírrá vált művészt irányítunk, és szöveges üzenetekben indulhatunk vadászni.

A White Wolf Publishing két új mobiljátékot adott ki, melyek a régóta mellőzött World of Darkness világában játszódnak. Az első a Vampire The Masquerade: We Eat Blood Steamre, iOS-re és Androidra. Lényegében egy interaktív szöveges kalandjátékkal van dolgunk, melyben egy fiatal művészt alakítunk, aki éjjel arra ébred, hogy vámpírrá tették. Lassan megismerkedünk a túlvilági lét törvényeivel, éhesek leszünk, vadászatra indulunk, de az is lehet, hogy mi válunk prédává.

A második anyag, a Mage The Ascension: Refuge kicsit aktuálisabb témákat boncolgat. Műfajilag ugyanolyan, mint az előző játék, csak itt egy önkéntest alakítunk egy szíriai menekülttáborban, aki hirtelen rádöbben, hogy a mágia nagyon is valós. A linkek: Steam, iOS és Android.

Természetesen teljes értékű videojáték is készül a World of Darkness alapján, ez lesz a Werewolf: The Apocalypse a Cyanide Studios fejlesztésében.

5.
5.
ilovenancythompson
atyaisten...a retek trailer új fogalmat nyert
4.
4.
Stack
Ingyenesre még azt mondod jól van kipróbálom...
de 7 eurót annyira nem ér meg... :-S
3.
3.
Ecneb
2 ilyen szar videót sem láttam még...
1.
1.
serioustomy
Most őszintén, van akit érdekel két gagyi mobiljáték?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...