Nyáron érkezik a StarCraft: Remastered

A Blizzard elnöke, Mike Morhaime a Szöulban tartott I <3 StarCraft rendezvényen hivatalosan is bejelentette a StarCraft: Remasteredet, ami az eredeti StarCraft mellett a StarCraft: Brood Wart is tartalmazni fogja.

Vége a pletykáknak, Mike Morhaime a Blizzard elnöke ugyanis a Szöulban tartott I <3 StarCraft eseményen hivatalosan is megerősítette, hogy nyáron jelenik meg a StarCraft: Remastered, ami a klasszikus első rész mellett a Brood War felújított változatát is tartalmazni fogja. A csomag a klasszikus élményt ígéri, csak szebb köntösben, hiszen a bejelentésből kiderült, 4K-s felbontást is támogatni fog a játék. Emellett a Blizzard újrarögzítette és "megfiatalította" a dialógusokat és a zenét is, de a küldetések közötti eligazítások is átestek egy kis finomhangoláson.

Természetesen a multiplayer szekció is igazodik a mai lehetőségekhez, így sokat fejlődött a matchmaking, illetve a Blizzard elmúlt években bevezetett hálózata által elérhető közösségi funkciók is bekerülnek a játékba. A kampány mentéseit a felhőben tárolja majd a játék, ami ezúttal már 13 nyelvet fog támogatni.

25 komment - szólj hozzá!