A Westworld sztárja a The Last of Us: Part II-ben

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 8.
  • Hír
Link másolása
A Naughty Dog játéka többszörösen is kapcsolódik az HBO sorozatához. Először is ott van Westworld írója, Halley Gross, aki a játék forgatókönyvébe is besegít, másrészt az egyik színésznő is csatlakozott a The Last of Us: Part II stábjához.

A tavalyi PlayStation Experience-en bejelentett The Last of Us: Part II sztorijába a sorozat egyik írója, Halley Gross is besegít, ma pedig kiderült, nem ez az egyetlen kapcsolat a Westworlddel.

Kiderült, hogy a szériában az Elsie-t alakító színésznő, Shannon Woodward is szerepet kapott a játékban - posztolt is egy képet a Twitterre a játék rendezőjével, Neil Druckmannnel.

Ez persze nemcsak szinkronmunkát jelent, hanem motion capture-t is, aminek a részeként a színésznő arcát is viszontláthatjuk a játékban. A fenti kép tanúsága szerint már javában dolgoznak a mozgás rögzítésén.

Nem tudni még semmit Woodward kisasszony játékbeli karakteréről, de reméljük, a közeljövőben többet is hallunk majd a PS4-re érkező The Last of Us: Part II-ről. Talán már az E3-on.

30.
30.
Őrnagy
Visszatérhetnénk végre a szakáll-témához??!!
28.
28.
kopic
Egyebkent en is nagyon kivancai vagyok a jatekra, sajnos Bruce Straley nem segedkezik benne szoval egy kicsit felek emiatt, gondolom nem egyszeru dolog helyettesiteni.

UI: Szerintem max 2019 vege fele fog megjelenni.
25.
25.
Duken
#24: Így sem bírok magammal ha a Last of Us-ról van szó. Csak azért az egy gamért érdemes egy kibebecseszett ps4et venni minden valamire való gamernek.
24.
24.
Duken
#23: Ne hájpoljááá vazze! :)
23.
23.
h.jozsa
Remélem E3-on lesz gameplay.......
18.
18.
kamgecam
#8: +1 Na ezért a fõplatform nálam a pc xbox és a wiiu mellett a ps4. Kegyetlenül várom a TLoU 2 részét. Egyszerûen annyi brutál jó exkluzív van hogy nem érek a végére. Most a Persona 5 vetett véget a szociális életemnek. Eddig kb 2017 a legjobb év játékok szempontjából, és még mi lesz itt? Red Dead, Spiderman, God of War, Days Gone és személyes kedvencem Ni No Kuni 2. ÁÁÁh
8.
8.
Firsttime
Lehet lowlifernek tűnik most. De komolyan mondom jobban várom ezt mint egy szülinapot vagy karácsonyt. Annyira szeretnék újra idegbajt kapni a klikkerektol. Remélem amúgy a haverok ai-jan javítanak majd. Az borzasztó illúzió romboló volt az első részben.
4.
4.
KRAT0S
"(és most próbálok nem pc fanboy lenni)"

Hát az kurva nehéz lesz....és nem is sikerült. mennyé' cod-ozni az való neked,és az is jár!az ilyesmihez te hozzá se szagolsz.
Annyit tudtál hozzászólni a játékhoz hogy a rendezőnek túl nagy szakálla van?
Nóbel díjat neki!!!!!
és nekem nincs soha egy értelmes kommentem?
Talán mert nem megyek oda minden hírt telefosni mint te!Erre van időd .....
2.
2.
Jhonyy
Alig várom hogy készüljön el nagy dobás lesz az biztos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...