Vanquish - a Sega megint elhintett valamit

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 8.
  • Teaser
Link másolása
A Bayonetta PC-s premierje után a Sega egy, a játékhoz kiadott pici frissítésbe rejtett utalással jelezte, nem kizárt, hogy a Vanquish is megkapja régóta várt PC-s átiratát. Most jött egy újabb bizonyíték.

Minden jel szerint a Platinum Games megkapta az engedélyt a Segától és elkészülhet a rajongók által évek óta várt PC-s Vanquish is. A kiadó április végén a Bayonetta PC-s átiratához készült nyúlfarknyi frissítése kapcsán már elhintett egy apró jelet, most viszont még egyértelműbben jelezte, hogy készülnek valamire.

A Sega európai részlegének Twitter-oldalára ugyanis felkerült egy fotó, rajta egy logóval és egy 2017-es dátummal. A logó érdekessége, hogy annak tulajdonosa nem más, mint a Vanquish főgonosza.

8.
8.
xSHx
Egyik kedvencem volt anno 360-on. Én spec örülök a hírnek!
7.
7.
ilovenancythompson
jézusom faszom. azt hittem V2.
lick my ass, Sega
6.
6.
delphijos
#5: A Bayonetta egy jó cím, és már nyolc éves. Ha alacsony volt a port költsége, akkor lehet hogy ez a 160k eladás "talált pénz" ( főleg nyolc évvel a megjelenés után ) , de azért egy pont nem fél nap, az hogy a Vanquish-t is portolják, kizárt hogy nem döntötték már régen el.
5.
5.
crytek
#4: Én meg igen. Mivel nem hiszem ,hogy léteznek olyan cégek akik a biztos bukás (0 bevétel ) miatt csinálnának több játékot is.....
Sajnos mi földi halandok ezt sose tudjuk meg hány db eladánál jön ki egy port nullára. Ezek szerint ez a 160k már toronymagas esélyes mivel nemrég volt hírbe hogy a földhöz csapkodják a valagukat örömükbe a nagyszerű eladások miatt.
4.
4.
delphijos
#3: Azért remelem nem gondolod hogy az eladások UTÁN találták ki hogy ezt is kiadják. Az meg hogy ennyi eladás megérte-e az függ attól hogy mennyi erőforrást emésztett fel a port. Én nem hiszem hogy ez volt az évszázad üzlete....
3.
3.
crytek
Bayonettaból fogyott 1 hónap alatt 162 ezer db pc-re (steam) ezek szerint ilyen jelentéktelen eladásért már megéri a portolás....
Akkor nem értem a többi gyökér cég a retekért nem portolgat....
1.
1.
maktub
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...