Már kiemelt figyelmet kapnak a játékok a Marvelnél

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 9.
  • Hír
Link másolása
Belátható időn belül három komolyabb játék is érkezik a Marveltől, és a képregénygyáros szerint ez csak a kezdet, még van a csőben néhány be nem jelentett címük. Ma már a játékok is kiemelt figyelmet kapnak a cégnél.

Ahogy arról már többször is megemlékeztünk, a Disney (és így a Marvel) nem igazán fókuszált a játékadaptációkra az utóbbi években, a cégek általában a biztosra mentek, és a sablonfeldolgozások mellett mindenféle mobilos és böngészős borzalommal igyekezték kiszolgálni a rajongókat.

Az átalakulás a Star Wars érkezésével indult be: habár a Disney leépítette a LucasArtsot, a cím licencelésével biztosította az adaptációk utánpótlását, és most úgy tűnik, ezt a modellt rúgta be az animációs filmjeinél és a Marvelnél is. A képregénygyáros különböző kiadókkal együttműködve három komolyabb játékot is szállít a jövőben: szeptemberben érkezik a Marvel vs. Capcom: Infinite, emellett jön az Insomniac-féle Pókember és a Square Enix Avengers-projektje, amely a hírek alapján kifejezetten nagy falat lesz.

Ráadásul Jay Ong, a Marvel játékokért és innovációért felelős igazgatója igyekezett leszögezni, hogy ezen az úton haladnak tovább. A GameSpotnak adott interjúban azt mondta, még van néhány be nem jelentett játékuk, ezek között konzolos, mobilos, sőt VR-fejlesztések is találhatók.

Azt is hozzátette, hogy a játékok most már alapvető pillérnek számítanak a cégnél, és a korábbi támogató szerepükkel ellentétben önálló médiumként tekintenek rájuk, amelyek saját sztorit tesznek hozzá a Marvel-kánonhoz. Egyszerű példaként erre az új Pókember-játékban látható pókjelmezt említi, ami teljesen egyedi tervezés, sem a filmekben, sem a képregényekben nem láthattuk.

11.
11.
kopic
Xmen Origins Wolverine istenien jo jatek volt ! Egyenesen imádtam.
10.
10.
s4jtqkac
"játékok most már alapvető pillérnek számítanak a cégnél, és a korábbi támogató szerepükkel ellentétben önálló médiumként tekintenek rájuk, amelyek saját sztorit tesznek hozzá a Marvel-kánonhoz" a példa ezt volt hivatott ábrázolni. Játsz vele.
9.
9.
Juha
#8: Akkor kérlek világosíts fel, attól hogy egyedi tervezésű jelmezt kap Parker barátunk, amit eddig sehol nem láthattunk, attól még miért is lesz ez jobb nekünk, játékosoknak?
Vagy arra gondolsz, hogy nem csak egy film-adaptáció lesz az új részhez? Mert én ebben max. ennyi pluszt látok.
8.
8.
s4jtqkac
#4: Olvasd el azért csak újra. Lehet, h nem is odafigyelést példáz a pókember jelmez ott abban a kontextusban.
7.
7.
DON GONDOCS
#4: Ég és föld a 2 játék :D De mind a 2 nagyon jól sikerült az tény.
6.
6.
ilovenancythompson
szeretjük, várjuk, örülünk ha minőségi lesz. kaboom, hulljanak a rosszfijók!
5.
5.
Gykrizsi
Ok, de mièrt kell ezt kèt hetente bejelenteni. Nem jó jel. Egz Avangers csapatást adnék mondjuk.
4.
4.
Juha
Ok, egy jó pókember-játéknak kifejezetten örülnék, de egy jelmezt felhozni példaként, hogy ennyire odafigyelnek, azért meglehetősen szar kommunikáció...
A Wolverine volt szerintem az utolsó Marvel játék, amivel játszottam, az egész jó volt szerintem, és tudtommal az fektette le az Arkham trilógia alapjait is, de lehet tévedek...
3.
3.
Dreadlox
Egy minőségi Marvel játék már kiányzik a piacra. Ami volt az is Foxos cucc volt (Deadpool, Wolverine)
2.
2.
hedzsooo
Jól hangzik, csak aztán tényleg így legyen! :-)
1.
1.
pjoco
Ideje volt. A legutolsó Vasember vagy Hihetetlen Hulk átiratai borzadályok voltak PC-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...