Raiders of the Broken Planet - négy kampánnyal

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Tavaly mutatkozott be a Castlevania: Lords of Shadow-sorozat alkotóinak legújabb játéka, a Raiders of the Broken Planet, ami nemcsak új előzetest kapott, de az is kiderült róla, hogy négy különböző kampánnyal jelenik meg.

Tavaly tavasszal mutatkozott be a Castlevania: Lords of Shadow-sorozat alkotóinak, a MercurySteamnek a legújabb játéka, a Raiders of the Broken Planet, ami egy külső nézetes sci-fi kalandnak ígérkezik. A játékban aszimmetrikus kompetitív online és kooperatív mód vár ránk, méghozzá idén, a friss közlemény szerint ugyanis a négy különböző kampányt is tartalmazó játék még 2017-ben boltokba kerül.

A küldetésekről (Alien Myths, Wardog Fury, Hades Betrayal és Council Apocalypse) egyelőre annyi derült még ki, hogy párhuzamosan zajlanak, de mindegyik új szereplőkkel, tartalmakkal és karakterekkel az oldalán meséli el a játék történetét, valamint bármelyik oldalt játszva új részletek derülnek majd ki a sztoriról.

Hamarosan elrajtol a következő zárt bétateszt is, ami május 13-án veszi kezdetét és május 14-ig fog tartani. A próbalehetőségre a hivatalos oldalon lehet jelentkezni, szerencsére mindhárom bejelentett és megerősített platformra, vagyis PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is.

Végezetül pedig a MercurySteam hivatalosan is elérhetővé tette a játék első karakterének, Harecnek a képregényét. Róla azt érdemes tudni, hogy amellett, hogy a Raiderek vezetője, célja, hogy egy idegen inváziótól megvédje szülőotthonát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...