E3 2017: Traileren a Battlefield 1 új kiegészítője

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 10.
  • Videó
Link másolása
Az EA konferenciáján a Battlefield 1 is feltűnt egy időre, a bemutatóban természetesen a közeljövő friss tartalmai kapták a főszerepet. A legfontosabb pillanat: trailert kapott az In the Name of Tsar DLC.

A kiegészítő az első világháború keleti frontjára kalauzol el minket, és többek között hat új térképpel bővíti a pályafelhozatalt. A megjelenése szeptemberben várható.

7.
7.
Falcon
A legrosszabb bf ammit látam meg is untam a ww témát kihalt mezök egy két àrok vagy pici épulet a multiba se normális szinge kampány ez egy kisporolt budget kategoria lett
5.
5.
shatterhand
Jo kesz csak nem vagom az egesz bf miert 1vh temat valasztott. Lehetne alternativ vilavilag, steampunk,stb. Ahhoz tobb koze van.
3.
3.
Orsi 24
#2: Köszi az infót, ennyire nem tudtam pontosan! :)
2.
2.
ollie92
#1: Mivel a DLC csak szeptemberben landol, június és júlisban adják ki a 2 éjjeli pályát, hogy valamilyen szintet egyben tartják a játékosbázist. Szeptemberben 4 új pálya, majd a rá következő pár hónapra ismét 2 új pálya, az orosz DLC tartalmaként. A 2 éjjeli pálya is a TSNP részeként fog megjelenni.
1.
1.
Orsi 24
Nagyon tuti! :) De én úgy tudtam,hogy nyáron jön ki az orosz DLC...
És 6új pálya? Remélem ebben a 6-ban nincs benne az a 2 éjszakai, amiről már láttunk videót,mert akkor nyáron nem kapunk 1új pályát sem...
(Nem mintha akkor nem játszanék vele,csak már várom a DLC-ket)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...