Európában Canis Canem Edit lesz a Bully címe

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Megérkeztek a pontosítások, miszerint a tegnap bejelentett angliai Bully-névcsere egész Európában és Ausztráliában is érvényes lesz - kutya kutyát eszik!
Az Eurogamer munkatársai megtudták a Bullyt fejlesztő Rockstartól, hogy Angliában nem a munkacímet fogja viselni a Grand Theft Auto készítőinek legújabb játéka - számoltunk be tegnap a névcseréről.



Eredeti hír: A szigetország lakói Canis Canem Edit címmel kereshetik majd a játékot, mely ugyan kevésbé megkapó, mint a Bully, ám jóval jámborabb is. Míg a latin mondat durva fordításban annyit tesz, hogy "kutya kutyát eszik", addig a rövid szó a "zsarnok" angol megfelelője. A Rockstar nem adott magyarázatot a névcserére, minden bizonnyal a jövőbeli botrányoktól félve írták át az akciójáték címét - a szóvívő szerint a Bully, izé... a Canis Canem Edit megjelenési dátuma változatlan.

A kérdés már szimplán ennyi: októberben milyen néven kerül itthon a boltokba a Rockstar új játéka?

Frissítés: Az IGN munkatársai tudták meg, hogy Amerika kivételével mindenhol érvényes lesz majd az a névcsere, melyet tegnap a Rockstar mindenféle indoklás nélkül jelentett be - eszerint a PS2-exkluzív akciójáték Bully helyett - itthon is - a Canis Canem Edit címet fogja viselni. Megjelenés októberben.
5.
5.
Adam9212
nyugi már ehh, nem értem mit kell itt vitázni. -.-' akinek nem tetszik itt a helyzet az ne írjon ide
4.
4.
wasaby44
Inkább pc-re adnák ki, minthogy a nevével szarakodnának...
3.
3.
General Thomas
nyugi ember itt nem káromkodunk!
2.
2.
Yakuza
A játék neve lehetett volna The Dog of the high school vagy valami hasonló.
1.
1.
General Thomas
at utolsó kérdésedre: a zsarnok kutya kutyát eszik :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...