E3 2017: Végre belenézhetünk a Zelda DLC-jébe

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 16.
  • Videó
Link másolása
Ahogy azt a Nintendo az idei E3-on megerősítette, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild első kiegészítője a hónap végén érkezik. Ideje volt hát annak, hogy belenézzünk a The Master Trials csomagba.

A The Master Trials DLC a veteránoknak szól. Egyrészt ott van a Hard mód, melyben az ellenfeleink szívósabbak lesznek, továbbá már a játék elején összefuthatunk olyan szörnyekkel, akikkel talán még az első végigjátszás alatt sem találkoztunk. A Hero's Path Mode-ban a játék folyamatosan jelzi a térképen, hogy merre jártunk korábban.

Már csak azért is érdemes lesz teljesíteni a Trial of the Sword-kihivást is, mert a végén Linket méltónak fogják találni arra, hogy a Master Sword minden erejével őt szolgálja. Magyarán nem lesz szükség regenerálódásra, mert a fegyver soha nem fogy majd ki az energiából.

A DLC június 30-án érkezik a 20 dolláros szezonbérlet tulajdonosai számára. Az év végén érkezik az utánpótlás is.

6.
6.
Duken
#5: Hát ja, a cell sheded grafika nem mindenkinek jön be.Én szeretem a kézzel festett dolgokat és mufaján belül a zelda gyönyörü, de megértelek.Nem tetszhet mindenkinek, ez teljesen normális amí valaki kulturálta tudja elmondani a véleményét ahogy te is.
5.
5.
PaprikaJancsi
Amikor kipróbáltam sajnos nekem nem tetszett, és nem maga a játék, hanem a grafika az ami elrettentet, szó szerint megfájdította a fejem. :/
4.
4.
kamgecam
A generáció játéka és ezt ps fanként mondom...Aki fikázza az ne hívja magát se gamernek, se normális embernek. A ZBoW megújította az open world fogalmát.
3.
3.
Lorthirash
#1: Pc-n lehet tolni, de elég jó gép kell hozzá.
1.
1.
KeXxX
Sajnálom, hogy nem multiplatform cím a Zelda. Ezt a részt szívesen nyomnám.. pont úgy ahogy a hölgyeket.. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...