E3 2017: Hatalmas lesz a Forza Motorsport 7

Link másolása
Szó szerint, ugyanis kiderült mennyi helyre lesz majd szüksége a játéknak. PC-s és konzolos mércével nézve is hatalmas helyet foglal majd a Forza Motorsport legújabb felvonása.

Pár nappal ezelőtt már megtudtuk, hogy milyen gép kell majd a Forza Motorsport 7-hez, akkor azonban lemaradt a tájékoztatóból, hogy mennyi hely kell a játéknak.

A játék Windows Store-os oldalán bukkant fel az információ miszerint a Forza Motorsport 7-nek nagyjából 100 GB szabad helyre lesz majd szüksége. Bár ez a PC-s változathoz szól, nagy eséllyel Xbox One-on is hasonló méretekre kell majd számítani, ami nagyjából a duplája annak, mint amennyit az előző epizódok foglaltak.

A Forza Motorsport 7 október 3-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, valamint Xbox One X-re. Utóbbin 4K-s felbontást és stabil 60 fps-t ígérnek a fejlesztők.

83.
83.
FlexSteel
#81: Essünk már egymásnak. Mi az, hogy te nem fikázol senkit és semmit? Ejjj... ;)
Szánalmas ami itt megy. Egyik a Forzát savazza holott még nem játszott vele, a másik a GTS-t. Emberek. Hát mi van itt?
82.
82.
delphijos
És a játékról egy szó sem volt. Én például kiváncsi lennék X-ből lesz-e spéci Forza kiadás. Bundle gondolom biztos lesz.
81.
81.
delphijos
Hohó. Már a hatodik kommentnél vita volt. Nájsz.
79.
79.
#76: Én a Rally-t mondanám, ha már választani lehet. Nem tökéletes, de az utóbbi időben az szögezett legtöbbet a monitor elé. Akcióban majd a négyet is megveszem, egyelőre félek teljes áron beszerezni.
A DriveClub az egyik legjobb cím PS-en, mióta megvan állandóan azzal játszok. Nehézségben a Rally közelében sincs, viszont a legkorrektebb arcade játék, ami eddig a kezem közé került.
Ilyenkor kicsit sajnálom, hogy a multis címek miatt muszáj volt ps-t vennem, mert a FM7 lehetne a következő nagy versenyzős játékom, nagyon komolynak néz ki. Ugyanakkor lesz egy PC2 is, ami hálistennek jön ps-re is és már a rally is bekerül.
Kamgecamal nem érdemes foglalkozni, gyerek szint a köbön.
76.
76.
Dirty666
#66: Próbáld ki: ráteszed az XBoxot a PS 4-re és Forzázol. Na ugye, végre van a PS 4-eden is egy jó autós játék.Leleményesnek kell lenni :)
És melyik Dirt a legjobb, kicsikém? 3 vagy a 4, esetleg a Rally?
Viszont, ha dirt van a drágaszágodon, töröld le gyorsan, mert árt neki.
75.
75.
#56: A váltottam szó alatt azt értettem, hogy összeszedtem a Prot és az összes PS4-es játékomat, és beszámíttattam az 576 shopban, korrekt összegért! Az Xbox One X-et meg előrendeltem! Remélem így már világos!
74.
74.
Azt hiszem a Forza 7-ben 700 gépjármű lesz! Ez igen! Ha nem is Novemberben, de Decemberben még idén megveszem.
73.
73.
Neo1989
A grafika minőségével a játék mérete is növekszik ez sima realitás.
Am egy 1 tb-s HDD kb 15 E szal 100 GB-s játék még nem akkora gond h nincs hová tenni. Maga a GTA V is 65 GB volt.
72.
72.
ADMlN
Szerintem KRAT0S és kamgecam a legjobb érv amellett, hogy miért érdemes PS-ről PC-re, Xboxra vagy Switch-re váltani. Engem őszintén elborzaszt annak a lehetősége, hogy összefuthatok velük multiban.
Amúgy a múltkor azért ekéztem a Sony-t mert elzárkóztak a cross-platform multitól azzal a kifogással, hogy a játékosokat védik. De rájöttem, hogy tévedtem, a Sonynak teljesen igaza van: az ilyenektől meg kell védeni a többieket!
68.
68.
Firsttime
#66: Autós játékban szinte lehetetlen olyat csinálni ami mindenkinek jó. Ha szimulátor az a baj ha arcade akkor meg az....
66.
66.
kamgecam
Reskinnelt forza 6.Pihentetni kéne már ez a sorozatot.Szép meg látványos de mûanyag az egész, a vezetés faék egyszerûsége max a 10 éveseknek okoz valami élményt, még a project cars is komplexebb ennél.Persze ez csak magánvélemény, pont azért népszerû a forza mert egyszerû casual élményt nyújt.Ilyen is kell, arcade "szimulátor" ugyhogy akinek ez jön be jó szórakozást hozzá.Mindenkinek mások az igényei.:) Számomra az utóbbi évek legjobb autós játéka a Dirt.
58.
58.
PaprikaJancsi
#57: Köszönöm, de aztán álld a szavad ;)
56.
56.
KRAT0S
#42: "ezért is váltottam a Proról X1X-re!"
AHA FWY72.gif ..........

(főleg hogy még meg se jelent)
54.
54.
PaprikaJancsi
#53: Abbahagyhatnátok már végre.

Kratos ahogy látom nincs Xboxod, és nem is érdekel téged a megvétele. Akkor ha lehet inkább hagyd abba a vita szítást, és írj a Sony-s cikkek alá. Köszönöm. Én sem fröcsögök, hogy ez meg az a konzol mekkora egy fos. Te miért teszed ? Ettől jobb ember vagy ? Kinek akarsz bizonyítani?
44.
44.
frankdelgado
"Le style est l' homme même"
43.
43.
Norbiii
Próbáljatok emberségesebben értelmesen párbeszédeket folytatni, az anyázás, és egyéb személyeskedés nélkül, mert ez nem idevaló, legyetek szívesek ennél valamivel kulturáltabban fogalmazni! Élni és élni hagyni! Köszönöm!
42.
42.
Én csak arra leszek kíváncsi, hogy az MS vajon egyetlen lemezen hozza ki a játékot (4k ultra HD BD), vagy többlemezes Blu-rayen (2 darab BD)? Az Xbox One S és az X oldaláról közelítve egyetlen lemezen is kihozhatná a Forza 7-et, mert pont 100 GB-nyi adat fér el a UHD Blu-ray Discen és mindkét konzol tudja ezt a szabványt!

Nekem tulajdonképpen mindegy, nagy valószínűséggel digitálisan fogom letölteni! XD

Emlékszem a Sony mennyire büszke volt az előző generációban, hogy nekik mindegyik játékuk 1 BD lemezre jelentek meg, míg az MS-nél 3-4 DVD is volt példa (pl Final Fanasy XIII, Resident Evil 5, stb...). Hiába a Sony ma már egyértelműen nem high tech kütyűket gyárt, ezért is váltottam a Proról X1X-re!
41.
41.
kergabi83
#39: Most volt a Forza 4 a kezemben, az is két lemez. Ahogy anno már a GT is az volt. (PS1)
40.
40.
kergabi83
#39: Vagy úgy, vagy több lemez...
Vinyón még elmegy, de SSD-vel már elég gáz a helyzet... Lassan nekem is bőviteni kell majd a gèpet, ha megmarad ez a trend. Pedig kevesebb már aligha lesz.
39.
39.
#37: 500-ra lassan felraksz 4 nagyobb címet és meg is telik a vinyó :D már lassan a sima dvd lemezek is floppy szintre süllyednek. Ezek a mostani címek hogy néznek ki dobozos verzióban? Egy lemez, a többit meg digitálisan kell letölteni?
37.
37.
kergabi83
Én örülök hogy 100 Giga, ha 2×jobban néz ki mint ha csak 50 lenne... :D
S-ből a 2 terrást hoztam el, úgy látom az X-ből is kell majd a minimum 2... :S
32.
32.
#31: Valamit reagálnom kellett, be is vallottam utána, hogy tapló mód viselkedtem.
Engem senkit sem érdekel ki mit gondol egyébként a jobb vagy baloldalról de az indulatait mindenki tartsa odahaza, mert így sose lesznek itt értelmes párbeszédek, ugyanúgy fog kinézni az egész mint valami alpári TV show amiben celebek osztják egymásnak az észt.

Itt a cikknél-18-48 volt az első személyeskedő, sértegető komment amit törölni kellett volna.
Nem hiszem el, hogy ennyi idő alatt egyetlen moderátor se lépett fel.
31.
31.
Mr.Dead
#29: A csürhés blognál szerintem te is elég tapló módon kommenteltél.
Egyébként felesleges felhozni a moderációt, százszor át lett beszélve hogy kb senki nincs vele megelégedve, de akkor jön a tipikus "mi közöd hozzá hogy végzem a munkámat? " hozzászólás. Le kell sz@rni, és átugrani a fröcsögést, nem egy nehéz dolog.
29.
29.
#22: De vegyük úgy nem mondtam semmit.
Csak furcsa, hogy GK-n ez lett a szint, bizonyára így is fog maradni.
Amíg az emberek és köztük a modik nem értik meg, hogy az állásfoglalást a másik tiszteletbe tartásával és normális hangnemben illik megtenni addig kár bármiről is beszélni.

Trollok tömkelege szedi szét az oldalt nap mint nap és zülleszti le a hangulatot, kelt gyűlöletet mindenféle szinten.
Semmi értelme ide feljárni, mert egyre ritkábban törlik az ilyen tartalmat.
26.
26.
#22: Intézik igen...mint a "csürhe" szavakat használó blogot is ugye csak mert politikailag nem az író álláspontját képviselik?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...