Infinite Warfare - megérkezett az Absolution DLC

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 7.
  • Letöltés
Link másolása
Habár mostanság WWII-lázban égnek a rajongók, ne feledkezzünk meg róla, hogy elérhetővé vált PS4-en a Call of Duty: Infinite Warfare legújabb DLC-je. Szokás szerint 4 multis térkép üti a markunkat, illetve folytatódik a zombimód is.

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a Call of Duty: Infinite Warfare harmadik DLC-je, az Absolution. Elsőként PS4-re tölthetjük le a csomagot, míg a többi platform tulajdonosainak még egy hónapot kell rá várni.

A csomagban négy új multis térképet találunk. A Bermuda egy hajóroncsok közé épült kunyhótelepen játszódik, a Permafrost egy fagyos városba kalauzol el minket, míg a Fore egy minigolfpályára tereli be a jövő szuperkatonáit. Az Ember a Modern Warfare 3-ból ismerős Resistance felújított változata lesz.

A zombimód szerelmesei is megtalálják számításukat, a Attack of the Radioactive Thinget ezúttal az 1950-es évek szörnyfilmjei ihlették: a sztori szerint egy tengerparti városkában járunk, ahol a kormány kísérletei változtatták szörnyeteggé a lakosokat. Főszereplője, az Elvira-filmekből ismerős Cassandra Peterson lesz.

Itt az új trailer:

3.
3.
RangerFox
Amúgy nem néz ki olyan szarul, az előzetes meghozta a kedvem a játékhoz, de ha az alap se tetszett, akkor nem pont egy multis dlc pack fogja megszerettetni velem.
2.
2.
Beniciodeltoro
Nikkelodeonos manga szemét, célközönség becélozva :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...