Game of Thrones-játékon dolgozik a Bethesda?

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 28.
  • Pletyka
Link másolása
Ha minden igaz, a Fallout- és a The Elders Scrolls-játékok atyja készíti a Trónok harcra legújabb adaptációját. Az anyag létezését a Target áruház adatlapja szellőztette meg - nagyon örülnénk neki!

Egy szemfüles NeoGAF-fórumozó szúrta ki, hogy a Target áruház fellőtte a Bethesda: Game of Thrones játék befejezetlen adatlapját. A rejtélyes címen a The Elder Scrolls és a Fallout fejlesztője, a  Bethesda Game Studios dolgozik.

A pontos részletek nem ismertek, és az sem, hogy tényleg videojátékról van-e szó, mindenesetre elég árulkodó, hogy a nagy nyitott világú RPG-k fejlesztője itt ott van a projekt neve mellett.

Annyi biztos, hogy a csapat jelenleg két nagy fejlesztésen dolgozik, amelyek minden jel szerint klasszikus szerepjátékok lesznek, és sokkal nagyobb ívűek, mint a csapat korábbi alkotásai. Ha igazak a híresztelések, a Bethesda Games Studios remek választás lenne a könyvekhez és a TV-sorozathoz méltó adaptáció elkészítéséhez. Sárkányokkal már amúgy is volt dolguk, lásd: Skyrim.

2012-ben a Cyanide Studios már készített egy Game of Thrones-RPG-t, amely sajnos csak a közepes szintet ütötte meg. Ugyanebben az évben jelentettek be egy MMO-t Westeros világában - ez volt a Game of Thrones: Seven Kingdoms, amit két évvel később elkaszáltak. 2014-ben a Telltale egy epizodikus kalandjátékkal rukkolt elő - a Game of Thrones: A Telltale Game Series második évada már úton van.

18.
18.
user101
The Elder Scrolls VI - Game of Thrones :DDD

Őszíntén, a Skyrim-et szerettem ( 183 óra ), a Fallout 3-at is ( 68 óra ), viszont a Fallout 4-nagyon melléfogás lett a számomra. Inkább játszok a Crytek féle Ryse-el, mint azzal ... :))) Szóval fogalmam sincs mit gondoljak. :DDD
17.
17.
leviske
Én nem vagyok ennyire meggyőződve arról, hogy a Bethesda remek választás. Ők inkább a világépítéshez értenek, mintsem a sztori tálaláshoz és karakterépítéshez.

Ráadásul még a Telltale-nek se sikerült gondmentesen nyúlni az alapanyaghoz. Pedig az általuk képviselt genre sokkal inkább passzol legalább a sorozat hangulatához, mint a TES és Fallout játékmechanikája. Persze, nincs lehetetlen. Azonban kétlem, hogy a Bethesda ekkorát tudna változni egy játék kedvéért. Ilyesmi szerintem egy komplett átszervezést igényelne a stúdión belül.

Mondjuk teljesen mindegy. Az egyetlen stúdió akiről eltudom képzelni, hogy tudna Martin műveivel valami értelmeset kezdeni, el van foglalva az évtized leginkább várt sci-fi játékának fejlesztésével és ha azt le is tudták, vissza tudnak menni a "saját" dark fantasy világukba. Szóval méltó kézbe úgysem kerülhet a franchise. A Bethesda lehúz még róla pár rókabőrt, utána búcsúzik az egész hype az utolsó könyvvel.
16.
16.
Extol
Nem hogy a következő TES-t fejlesztenék, a büdös életbe
14.
14.
Mortis
igazából a legbelevalóbb ötlet az volna, ha nem Westeros-szon játszódna a játék, hanem Essos-szon, lehetőleg valami messzi keleti helyen, mint Asshai - viszonylag nagy szabadsággal tudnának dolgozni a térképen és még a sztori is több lehet mint szükséges toldalék, ha konzoltálnak Martin papával.
13.
13.
Lorthirash
#12: Az előzményből simán lehetne rpg-t készíteni kicsit olyan ez a GoT is mint a Tolkien világ rengeteg minden van itt is az előzményekben amiről keveset tudnak legtöbben
9.
9.
crytek
100% hogy valami foscsira mmo lesz ez is
3.
3.
Winter
Game of Thrones Battlefront :D
2.
2.
azureknight0715
Hát talán összetudnak dobni egy jó játékot belőle. De ha igazán nagy sikerű játékot akarnának belőle akkor a cd project rednek kéne adniuk. A witcher áll legközelebb a trónok harca világához szerintem. Illetve én örülnék egy total warnk is belőle.
1.
1.
Mortis
remélhetőleg összeszedettebb és értelmesebb lesz, mint a sorozat jelenlegi állapotában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...