WRC 7 - Argentínába és Korzikára látogatunk

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 12.
  • Videó
Link másolása
A Kylotonn csapata az elmúlt napokban két új gameplay videót tett közzé a WRC 7-ről. Mindkettőben Stéphane Lefebvre raliversenyző Citroënjét irányítjuk az argentin és a korzikai szakaszon. Ígéretes!

Ezúttal maga Stéphane Lefebvre ült kormányhoz, hogy bemutassa a WRC 7 két ikonikus versenyét, az argentin és a korzikai ralit. Az idei szabályváltozásnak köszönhetően sokkal erősebb verdákat vezethetünk a játékban, mint tavaly. A készítők emellett jobb aerodinamikát és irányítást ígérnek.

A WRC 7 szeptember 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

17.
17.
Kit érdekel srácok, az csak éppen hogy veri ezt a WRC fost. A DR jelenleg az etalon, nyilván lehetne jobb is, de jelenleg ezt senki sem tudja megugrani. Nem attól lesz jó valami, hogy minden évben jön egy új rész. Btw nézzétek meg, steam-en mennyi értékelést kapott a DR (10k) és mennyit a legutóbbi WRC (500-at sem éri el). Mire ez jó széria lesz, már nyugdíjas leszek.
16.
16.
mjsilvester
#14: A dirt 4 nek siralmasan szar a grafikája!!!
Még a Dirt 3 is jobban néz ki xbox one-on.
15.
15.
semike
#14: Lehet Te igy latod,en epp ellenkezoleg :)
Konkretan a dirt3 "szebb" mint a 4......
14.
14.
#13: Jaja, a WRC messze le van maradva.
13.
13.
semike
#11: Pontossan!!!
En Forza buzi vagyok,de konkretan jatszhatatlan a multija,mert a sok "ugyes"10-es,max 20-as szintu jatekos tonkrebasz minden versenyt!Szornyu!!!
Egyedul a C osztaly hasznalhato ott vannak szellemautok.
En kormannyal nem hasznaltam-mert nincs :) -de ha jol beallitod a joyt,siman lehet menni egesz pofas eredmenyeket.
Azt pedig allatira birom amikor divatbol fikazzak a grafikat. Kerdem en:a dirt miota szebb mint a wrc?
Ekkora baromsagot :) meglehet nezni a palyak kialakitasat,hangulatat. Eg es fold a kulonbseg.
12.
12.
#10: A magyart még kelleni gyakorolni. :/
11.
11.
Falcon
a wrc 5 is jo volt joy al de kormánnyal borzalmas a 6 részre már kormánnyal is jól játszható de pocsék a grafika és a belső nézet hogy a borzalom replay ről ne is beszéljek de gyorsan fejlődik a széria és ígéretesek a videók a wrc 7 ről én beszerzem az biztos főleg hogy ebben a generácioban ennek va szériának van csak autós játékok közül használható multiplayere !!!és ez nagy szó!
tőbbi csak arrol szol hogy az első kanyarban féktávon 6 an belém szálnak de itt a szellemautós módnak köszönhetően igazi tudás feszül egymásnak
10.
10.
#9: Ezért mondom, egy nagy cucc ez a széria. A DR-t egyelőre semmi sem veezélyezteti.
9.
9.
DarkLord
Az ezelőtti részben olyan szar volt a fizikája a kocsinak komolyan, mintha egy kockát dobáltál volna a falhoz és lepattan róla, ilyen érzésem volt végig, amikor nekimentem valaminek véletlen. El sem hittem komolyan, hogy ilyen van még egy játékban? Csak néztem nagy bociszemekkel és nem hittem el, amit látok komolyan.
7.
7.
Zanetti
Én is várom már, szerintem jó lesz. A megjelenéshez csak annyit, hogy valóban szeptember 15-én jön, de nem mindenhol. Európában igen (kivéve Nagy-Britanniát és Írországot), de pl. Amerikában csak 26-án, Ausztráliában csak 29-én. Úgyhogy ezért lehet néhány boltnál eltérő dátumot látni.
6.
6.
semike
Nálam jobban senki nem utálta ezt a soroztot,de egyszer tettem vele egy probát,konkrétan az ötödik résszel,s bár nem tökéletes,mident elmond róla,h azóta a Dirt4-et töröltem a vinyómról,ezt pedig 100%ig kijatszottam,mostanság már csak pályacsúcsokat javítgatok.
:)
Ugyh.divatból fikázók: tegyetek egy próbát! Megéri! Szebb!! Jobb!! Változatossabb mint a kodmaszterszes divatrally!!!
:)
5.
5.
semike
Amióta a Kyloton csinálja nagyon sokat javult!!!
4.
4.
#2: Ha az elozo 5 bejott, ez is tetszeni fog...
2.
2.
Morzsi1
Én is várnám, de nagyon tartok tőle, hogy vacak lesz. Majd kiderül....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...