Injustice 2 - erre képes Black Manta

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 15.
  • Videó
Link másolása
A napokban elrajtolt az Injustice 2 legújabb DLC-je, a Fighter Pack 2, amely három igen érdekes karaktert tartalmaz. Raiden és Hellboy sem gyenge figura, de most Black Mantát ismerhetjük meg jobban.

Az izgalmas Fighter Pack 1 után a NetherRealm elhozta nekünk a Fighter Pack 2-t is az Injustice 2-höz. A kiegészítő ismét három karaktert tartalmaz, akik mind új színt hoznak majd a programba. A képregényhős Hellboy és a vendégszereplő Raiden mellett Black Manta teszi teljessé a csomagot. A karakter bemutatkozása után bukkant fel egy ötperces videó, amely pontosan bemutatja, mire képes valójában Black Manta. 

A kisfilmben sorra veszik a karakter kombóit, és a különleges mozdulatait is bemutatják nekünk. Az jól látszik, hogy Black Manta repertoárja csaknem kifogyhatatlan, ami a harcot illeti. Azt mindenesetre leszögezhetjük a videó alapján, hogy ha a fekete szörnnyel lépünk a csatamezőre, ellenfeleink felköthetik azt a bizonyost. 

Az Injustice 2 idén tavasszal jelent meg és nálunk egyből sikert aratott.

2.
2.
Necreon
#1: Abszolút megéri pedig. Nem csak azért mert ez félár a konzolokon, hanem ár: értékben arányban a teljeset is megérte, ha szereted a tournament fightereket. Ha meg inkább a casual közönség felé húzol, akkor ez a fél ár nagyon-nagyon jó ajánlat érte, a DLC-ket pedig nem kell erőltetni az Ultimate Edition-ért (hozzáteszem ami tartalmat kapsz azért a +4k-ért, játékidőben sokszorosan "megtérül"), kapsz egy ütős DC filmes sztori módot érte, egy rakás plusz single tartalmat, nem beszélve ugye a multiról ahol a műfaj szíve van.

Abszolút tudom ajánlani bárkinek (ha volna még kérdés, írtam róla hosszabban, katt profilra).
1.
1.
strike19
Most PS store-on akciósabb a játék de még így is drága.
14 000 Ft az ultimate kiadás.
10 500 Ft a sima.
Szerintem még várok vele. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...