A Bethesda több játékot akar Switch-re

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 24.
  • Hír
Link másolása
Pete Hines, Bethesda alelnöke egy vele készített interjúban elárulta, nagyon izgatottak az előttük álló Switch-megjelenések kapcsán, de szeretnék, ha ezzel nem érne véget a Nintendo és a stúdió kapcsolata.

A Bethesda nemrég jelentette be, hogy a korábban már beharangozott The Elder Scrolls V: Skyrim mellett az év végén a legutóbbi DOOM, a jövő év elején pedig a Wolfenstein második felvonása, a The New Colossus is kipróbálható lesz Nintendo Switch-en.

Pete Hines, Bethesda alelnöke egy interjúban azonban leszögezte, nem szeretnék, ha ezzel a három játékkal véget is érne a kialakult munkakapcsolat, így keresik annak lehetőségét, hogyan tudnának majd újabb és újabb Bethesda-játékokat Nintendo Switch-re költöztetni.

Mint mondta, jelenleg is tárgyalnak a Nintendóval, és nemcsak azokról a játékokról, amelyek hamarosan megjelennek, hanem a jövőbeli tervekről is: milyen lehetőségeik vannak, milyen módszerek a legjobbak, továbbá, hogy amit a Bethesda ki tud hozni a platformból, az mennyire tetszik a Nintendónak. Később azzal folytatta, hogy nyilvánvalóan most a megjelenés előtt álló játékaik izgatják őket a legjobban, de a Bethesda ezt egy gyümölcsöző kapcsolat kezdetének szánja.

Hines azt is elárulta, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild sikere motiválta őket. A stúdió alelnöke szerint a Zelda új felvonása bebizonyította, hogy Switch-en is van kereslet olyan nyílt világú játékra, mint amilyen élményt a Skyrim is nyújtani képes, ezért úgy gondolták, talán az ő kalandjuk is érdekelheti majd a játékosokat.

11.
11.
user101
Újabb győzelem a TSCHALÁD ellen, végre a nintendo nem erről szól ! :DDD
10.
10.
Gamelord
#8: A switch játékok sokkal jobban fogynak szerencsére, meg persze maga a konzol is, így erre most bőven kisebb az esély. Most éri meg kiadni játékokat, mert még hiányos a felhozatal, és ezzel a hozzáállással közelebb kerülnek a nintendosokhoz. Valószínűleg mindenki jól fog járni a két cég szépülő kapcsolatával a következő pár évben.
9.
9.
#8: Ettől félek én is, az ilyen nagy komoly címekre lenne igazán szükség.
8.
8.
DON GONDOCS
Átmeneti állapot. Ha majd nem fogynak a címeik. Ott hagyják ezt is mint a WiiU-t de ne legyen igazam.
6.
6.
aordog
Ez egy hordozható konzol.
PC-n milyen vas kell egy ilyen low látványhoz???
A nintendoval oda viszed ahova akarod!
Ha valaki azèrt vesz Switch-et, hogy otthon Doom-ozon az teljesen hülye.
Viszont ha valaki azért vesz Switchet hogy a Nintendo címeket nyomja ès mellette mèg Doom-ozhat is vagy más nagyob címeket nyomjon...na az teljesen elfogadható.
A kontroller kijelzôjèn szerintem a látvány eldogadható állapotban van, de TV-n már a látvány egy kalap kaki. Persze ez is csak azèrt van mert tudjuk, hogy PS4, Box mire kèpes a Doom esetèben. A játék azokon a platformokon màr nagyon jò árban van.
Valahogy ezt úgy kellett volna megoldani, hogy a dokkolóban is legyen + kakaó, ìgy TV-re csatlakozva elèrhetô legyen egy jobb kèpi világ. Ha + viszed magaddal, akkor ez a mostani làtvány fogad.
5.
5.
Necreon
A Bethesda semmi mást nem csinál csak több éves játékait tejelteti halálig. Skyrim lassan digitális karórára is kijön, mikrotranzakciókkal. Egyetlen értékelhető dolog amit kihoztak az utóbbi időben az Doom.
4.
4.
frankdelgado
Aki Switch-et vesz annak szinte biztosan van a 3 fő platformból is így valszeg egy Wolf2-t is inkább azon játszik. Aki meg csak a gyerekeknek vett ilyen gamer tabletet, hogy mangatörpékkel kicset keressenek, meg mariozzanak, az nem fog doomozni. Nem mondom, hogy rossz ez a kütyü, de komolyabb játékra nem való.
3.
3.
ollie92
Lehet a R* kiadja rá a San Andreast.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...