Nem kis név felel a Far Cry 5 muzsikájáért

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 29.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft hivatalasan is bejelentette, hogy Dan Romer felel majd a játékban felcsendülő dallamokért. A videojátékok piacán ugyan csak most debütál a híres zeneszerző és dalszövegíró, mégis jó kezekbe került a feladat.

A Far Cry-sorozat eddig nem a zenei aláfestéséről volt híres a játékosok és a szakma körében, de ez akár változhat is a közeljövőben. A Ubisoft ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy nem kisebb név felel majd a játék zenéjéért, mint Dan Romer.

Akinek elsőre nem ugrana be a szakmában igen jól csengő név, annak elég lehet megemlíteni a 2014-es Grammy-díjas, Say Something című dalt, melynek munkálataiban vastagon benne volt, Christina Aguilera és az A Great Big World mellett. Továbbá olyan filmek zeneszerzőjeként találkozhattunk a nevével, mint a Beasts of no Nation, A messzi dél vadjai, vagy éppen a Gleason. Legutóbbi munkái közül a Shawn Mendes által elénekelt Treat You Bettert lehetne megemlíteni, ahol producerként vette ki a részét a melóból.

A Far Cry 5 jövőév februárjában jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

5.
5.
Juha
Lehet én vagyok öreg, de a "referenciamunkái" közül egyik sem mond semmit.
A 3. részből is csak a fűgyújtogatós Skrillex maradt meg bennem, pedig nagyon nem az én stílusom, viszont az a rész tetszett :-)
3.
3.
PaprikaJancsi
Én várom, jónak tűnik egyenlőre. :)
2.
2.
Kalácsképű
Az egyik legjobban vart jatek szamomra.
1.
1.
Na ezt tényleg nagyon jó hír.
A Far Cry széria zenéire úgyis ráfér már a frissítés, kíváncsi vagyok milyen mélységig jut el a munkával.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...