Csúszik az Age of Empires: Definitive Edition

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 14.
  • Csúszás
Link másolása
RTS-rajongók, van egy rossz hírünk! Mégsem jelenik meg idén az első Age of Empires felújított kiadása, így leghamarabb csak 2018 elején csaphattok le rá. Szerencsére a zárt bétatesztet kibővítik, így talán még előtte futhattok vele egy kört.

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg október 19-én az Age of Empires: Definitive Edition, és idén se számítsunk rá! A Microsoft nem erősített meg új dátumot, annyi biztos csak, hogy 2018 elején élesedik az klasszikus RTS modern változata.

De mégis mi tart ilyen sokáig egy húszéves stratégia felújításán? A kiadó szerint nem egyszerű remasterrel lesz dolgunk, ha csak szimplán megnövelnék a felbontást, de a mechanikát hagynák elmaradottan, sokan húznánk a szánkat.

Ahogy fogalmaznak, egy klasszikus felújítását csak óvatos tisztelettel lehet kezelni. Ugyanakkor egy élő és virágzó műfajban a normák és a technológia folyamatosan fejlődik, a játékosok elvárásai megváltoztak. A cél eléréshez több időre van szüksége a stúdiónak.

Mától a megjelenésig egy új zárt bétatesztet hirdetett meg a Microsoft, a jövőben több ezer játékost hívnak meg rá a közösségből. Belekóstolhatunk az egyjátékos kampányba és multiba is - utóbbi kiemelten fontos az egyensúly kialakítása és a lobby finomhangolása miatt.

Az Age of Empires: Definitive Edition kizárólag a Windows Store-ból érhető majd el, nem terveznek steames vagy GOG-os kiadást. Ajánljuk figyelmedbe a nyár végi bétáról írt cikkünket!

15.
15.
kopic
#12: +1
Az uccso mondattal meg főleg egyetértek. Szánalmas az egész bagázs.

Windows storebol igy tényleg nem sokan fogják beszerezni.
14.
14.
Ooorky
#13: Ettől függetlenül továbbra is a Microsoft birtokolja az Age of Empires jogait, már az is csoda a mai világban, hogy egy amatőrökből álló modder csapat egyáltalán kiadhatta az Age of Empires 2 HD-t.
13.
13.
PaprikaJancsi
#12: Én sem értem, nem igaz, hogy nem látják, hogy ott fogynak a játékok PC-n, és nem a WinStore-ban.
12.
12.
crytek
#6: Az a legkevesebb..steam-re miért nem jön. De ha nekik jó ,hogy saját magukat szopatják mélytorkos módszerrel csak hajrá...

Ez kb olyan mint pc-re nem kiadni az GTA5-öt lazán buktak volna 14-16 millió pc-s vásárlót...nem kis pénz az.. De ez M$ csicskák gyűlekezete
11.
11.
delphijos
#6: Egyébként ez elég érthetetlen, főleg hogy egér , bill támogats van beigérve.....
10.
10.
mestermagyar
#5: Abba már sokkal több von mint hogy koppintásnak lehessen nevezni.
9.
9.
PaprikaJancsi
#8: Mindig megkérdezed, és mindenki szart válaszolni, gondoltam megsegítelek.

Erre ez a köszönöt, szégyeld magad! :)
8.
8.
kopic
#7: Köszönjük az értelmes hozzászólást Emese. -.-Gondolom sokat nem gondolkozhattal rajta...
6.
6.
kopic
5.
5.
Ooorky
#1: 0. AD ajánlom kipróbálásra, ingyenes Age of Empires 1 koppintás, 3D-s grafika, drasztikusan különböző népek...
3.
3.
crytek
"nem terveznek steames, vagy GOG-os " Brutális nagy hiba. Age of 2 HD 4.5 milliós eladását szembe köpik. Bravó
2.
2.
mestermagyar
#1: Ezek a stratégiák réges régóta nem tartoznak az élbolyba ebből a szempontból.

Lehet oltani engem emiatt, de én máig az AOE 3-at tartom az evolúció csúcsának. Az tényleg egy AAA stratégiának készült. Egy csatatér amit nagyon megterveztek hogy a sokszor rémisztően különböző 10+ nemzet viszonylag egyensúlyozott keretek között csapjon össze. Ez a stratégiák TF2-je.

Az előbbi két immáron fel is újított rész viszont a stratégiák Counter Strike-ja. Adott szabályok, szinte teljesen uniform mechanika és játékstílus mindenki számára. Nem is lehet nagyon beleszólni.
1.
1.
GAMEROD
Eleve úgy kellett volna nekikezdeni, hogy 3D-s motor. Mert ami újításokat láttam azokat más játéknál egy fél kilobájtos moddal is el lehet érni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...