Tizedik születésnapját ünnepli az Uncharted-sorozat

Egészen elképesztő, hogy repül az idő, az Uncharted-sorozat ugyanis pillanatok alatt érte el a jubileumi tizedik születésnapját, amit a Sony és a Naughty Dog természetesen méltó módon meg is ünnepel.

Ugyan a Sony mérhetetlenül szkeptikus volt az Uncharted sikere kapcsán, végül a Naughty Dogot igazolta a Jak 3 utáni merész váltás. Nathan Drake és Victor Sullivan Indiana Jones legjobb pillanatait is lepipáló kincsvadászatai ugyanis az eltelt tíz év alatt a PlayStation egyik legkomolyabb zászlóshajójává nőtték ki magukat. És hiába ért véget a történetük a negyedik résszel, az időközben felépített univerzumban bőven van annyi potenciál, hogy más szereplőkkel is el lehessen mesélni egy-két csodálatos kalandot. Erre kitűnő példa volt a The Lost Legacy, de biztosak vagyunk benne, hogy ezzel ez a történet itt még nem ért véget. 

A Sony és a Naughty Dog természetesen alaposan megünnepli a tizedik születésnapot, így a PlayStation Experience-en, december 10-én különálló panelbeszélgetést kap a sorozat, továbbá rengeteg ingyenes avatár, PlayStation 4-téma, háttérkép és multiplayer szkint zsebelhettek be.

16 komment - szólj hozzá!