SpellForce 3 - eljött az orkok ideje

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 30.
  • Videó
Link másolása
A népszerű RTS/RPG hibrid hamarosan trilógiává bővül. A THQ Nordic folyamatosan mutatja be a SpellForce 3 játszható frakcióit, ezúttal a brutalitásra gyúró orkoké a főszerep, akik szerint a béke a gyengeség jele.

Reméljük, a két héttel ezelőtti bétateszt során már jó páran kipróbáltátok a SpellForce 3-at! A végleges változat megjelenése már a nyakunkon van, addig pedig a játszható frakciókkal ismerkedhetünk meg közelebbről.

Az orkok úgy vélik, az erő csakis a konfliktusokból meríthetik, a béke a gyengeség jele, így leginkább a brutális taktikájukról híresek. Soraikban farkasokat és trollokat is találunk, és persze a pusztító mágiát sem vetik meg.

Végezetül a jóval békésebb elfekre is vessünk egy pillantást!

A SpellForce 3 december 7-én landol PC-n.

6.
6.
hedzsooo
5.
5.
Parano1d
Engem hidegen hagy a grafika. Legyen jó történet, és a játékmenet is legyen élvezetes. Az első részt imádtam.
4.
4.
imchristailor
#2: Az, hogy tipikus Nordic jatek azt jelenti, hogy nem jok a jatekaik? Nem jatszottam az elozo reszekkel, de ennek a grafikaja felkelketette az erdeklodesemet.
3.
3.
imchristailor
#1: Engem is zavar, jo lenne ha jobban megcsinalnak, de gondolom ez mar nem fog valtozni. Ha jok rola a tesztek, azert teszek vele egy probat.
2.
2.
experto11
#1: Nem csoda hogy a mozgás animáció olyan mert tipikus Nordic játék.
1.
1.
DON GONDOCS
Nem engem kell kérdezni ha grafikáról vagy egyébb teknikai oldaláról nézünk egy játékot. Látványra nagyon részletgazdag és aprólékos de az egységek mozgás animációja olyan baltával faragott és szögletes. mintha valami régi stratigiai játékot látnék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...