PSX 2017: Mérföldkőhöz érkezett az Uncharted

A PlayStation Experience-en külön panelbeszélgetést kapott az idén tizedik születésnapját ünneplő Uncharted-sorozat. A beszélgetés során pedig kiderült, komoly eladási mérföldkövet ért el a széria.

A hétvégén tartott PlayStation Experience-panelbeszélgetésen ugyanis a Naughty Dog megerősítette, hogy az idén tizedik születésnapját ünneplő sorozat összeladásai elérték a 41,7 millió példányt. Ha visszatekintünk tavaly májusra, akkor ez a szám "még csak" 28 millió volt, vagyis másfél év leforgása alatt újabb 18 millió Uncharted került a játékosok kosaraiba.

Természetesen ilyen számok mellett nehéz elképzelni, hogy a Sony ne tervezne a sorozattal a jövőben, hiába zárult le Nathan kalandja. Idén egy kitérő jóvoltából Chloe és Nadine is bizonyította, hogy az univerzumban és más karaktereiben is van még potenciál. A Naughty Dog ugyan leszögezte, ők nem terveznek újabb részt már, de ha sikerül olyan stúdiót találni, aki megfelelően tud hozzányúlni az alapanyaghoz, akkor valószínűleg van rá esély, hogy újabb és újabb epizódokat kapjunk.

Nem véletlen, hogy kisebb vakvágányok után, de végre sínen van az Uncharted-mozifilm, amit Shawn Levy rendez, a fiatal Nathan Drake-et pedig Tom Holland alakítja majd benne.

24 komment - szólj hozzá!