Sztorimód nélkül érkezik az Insurgency: Sandstorm

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 4.
  • Gyászhír
Link másolása
Az Insurgency: Sandstorm újonnan kinevezett vezetődizájnere jelentette be, hogy az eredeti terveikkel ellentétben sztorimód nélkül érkezik a játék. Később nem kizárt, hogy megcsinálják, de most a multié a főszerep.

Habár a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő Sandstorm eredetileg is egy multiplayer-központú játék lett volna, ahol a főszerepet a taktikára kihegyezett csaták kapják, a sorozat történetében először egy négyfős kooperatív módban is végigjátszható kampány is bekerült volna a játékmódok közé.

Végül a projekt új vezetődizájnere, Michael Tsarouhas jelentette be, hogy a sztorit kukázták, legalábbis az idei évre tervezett premiert biztosan le fogja késni a kampány. Később nem kizárt, hogy fontolóra veszik az elkészítését, azonban a magas költségvonzat miatt úgy döntöttek, inkább a multira fókuszálnak. Ezzel együtt azt az ötletet is elvetették, hogy napjaink valódi háborús konfliktusait dolgozzák fel a játékban: mivel úgy érezték, hogy ez a megközelítés túlzottan megköti a kezüket, a fiktív háborúk mellett döntöttek.

A megboldogult sztorimódból a fenti trailer adott ízelítőt egyébként.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...